Rochendil wrote:Ja nikada na feriju ne uspijem nista raditi jer sam stalno kod baka i dida i moram radoti fizicki posao da se rijesim aritmije i da dobijem misicnu masu...................
Ksooo sto su kiflice preeeeeefine
Jes, aj lav kifliceeee! <3<3<3<3<3<3
x3
Moja baba zvala, i ponovo rekla kako sam ja luda i kako je Mirtek luda jer ona voli Teslu a ja u Jackie-a (even if I lav da Lich King Now, i did NOT tell my grandma about that)...
Evoi sat je zla starica ispricala
*telefon zvoni*
*Me thinks - ITS DA LICH KING <3!!!*
*Brzo se javi*
Baba: A CAO NATALI!
Ja: ;________; B-baba...nisam ocekivala da ces zvati...
Baba: A, STA?!
Ja: NISAM OCEKIVALA DA CES ME ZVATI!!!!! -_- *thinks* I want the Lich King
Baba: A, pa priridno je da U TVOJIM GODINAMA oces da te pozove decko...
Ja: BABA, JA NEMAM DECKA, TI TO DOBRO ZNAS! *thinks* oh, I aint tellin you about the Lich King, because if i do, youll talk bad stuff about me and my mom in front of him, hell think im crazy, and he'll never resurect me again ;_____; NO, GRANDMA, NO!
I DO NOT HAVE A BOYFRIEND, AND ITS ALL YOUR FAULT!
Baba: A simpatiju?
Ja: *LichKingLichKingLichgKingTHE LICH KING, I LOVE THE LICH KING BUT I AINT TELLING YOU!* NE, JOS UVEK SAM ZALJUBLJENA U SVOG IZMISLJENOG PRIJATELJA! *who MIGHT be partly based on my Lich King <3*
Baba: A, to je iluzija, to ko ona tvojad drugarica koja je ZALJUBLJENA U TESLU, TO JE LUDILO I TO NE VALJA
Ja: *i should have never told grandma about Mirtek...sorry, Mirtek ;__;* Da, samo sam ja ludja jer ona voli nekog ko je postajao, a ja nekog ko ni ne postoji... *ma necu sada da se raspravljam s babom i da joj govorim kako smo normalne jer ona to ne razume...grandma, you will NEVER know how it is to love pople who you can see, hear, touch...ili da ih rejpas...it. is. torture....but we go through that torture BECAUSE WE LOVE THEM!!!!*
Baba: Da, al dobro je sto ZNAS DA TO NIJE NORMALNO pa ces se zileciti...
Ja: Da, da, da, baba, sve je tako kako ti kazes... *iz inata nece da kkaze babi da voli pravu osobu...i want to torture grandma and make her think that her only grandchil is crazy x3 LOLARUM, TAKE THAT GRANDMA! x3*
*pocnemo pritcati o privatnim porodicnim stvarima*
GRANDMA, AJ HEJT IT VEN JU DU DIS!