Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by gone goodbye » Thu Apr 25, 2013 7:09 am
Nikolina wrote:*Squee*
Daj nam sliku.o3o
♥ Nina
OMG!
NIKOLIIIINNAAAAA!!!!!
Toliko te dug nisam cula!
*hug*
<3
Inace ja imam stogod da pricam O Lich Kingu, al mi rodbina dosla, pa necu da mi neko procita iza ramena, a plus moram da idem da babi nosim neku stolicu za masiranja, pa kad se vratim da pitam za help because Im overwhelmed with self doubt...and i KNOW FOR A FACT that misspelt doubt... -_-
*disapears into a dark abys*
-
gone goodbye
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by božemprosti » Thu Apr 25, 2013 8:58 am
Lol mirta. Kad budem studirao i stazirao pa na specijalizaciju (omg 11 godina) imam dakle koga da me vozika... Mirta off road bad arse.
Ugrh
Im not proud of myself /shots
Znate da mi je dns 4 osobe reklo da ih podsjecam na Sheldona.
Jedan jer se smijem ko on, 2 da sam sveznalica i 1 jer sam bas isti on.
Elaboriraj drago dijete...................
OADA KKSA. fak yeah.
Jasnica se vraca tek za 5 sati u vk..... Hjohjoj.
Poznaje li netko od vas Zagrebcana Josipa Dujmovica? Koji je 8. Razz?
On je jadan bio 11/12 nezz... Ugl kawaii desu je. Jasna ga stalkala i pitala ga nes i kaze jasna da ima njezam gay glasic
Ima Sir MasturbatesAlot rukice.
Lol pederko.
Vec sam ga vidio u Klajicevoj... Bar mislim... Hmmmmm. Negdje u zagrebu............ Hmmm..... Dobro plok, radi sa svojom celavom glavom sta hoces. I daj mirti djecu. Hocu biti onaj bogati kum iz njemacke.
Mirta, za rodendane cu kupovati im Nutellu. Nemoj im ti pojest.
Nadam se da ja ne pojedem u avionu u zg.
Drzi fige.
Mirta, obecaj mi da ako budem u zg da se nademo. Nemogu te vise zamisljati bez glasa. U mojoj glavi imas glas kao moja cimerca iz bolnice. Ne mogu te percepcirati preko ibterneta.
Plok sto posto ima neki alfamuzjak duboki glas.
Omg halp. Njemacki sutra pisemo...
Der schwache Deklination Adjektivs.
Jebala te deklinacija i clanovi imenica
-

božemprosti
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Plok » Thu Apr 25, 2013 5:08 pm
O_o
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

-

Plok
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me