Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by bibz » Sat Feb 16, 2013 7:16 am
Śliczna tynka, Agu. Szkoda, że nie napisane od kogo dla kogo. ^^
Aż mi się przypomniało to kapuczino od Ciebie.
Nie aż tak trudno. Trzeba się trochę rozejrzeć. Za to przeraża mnie tematu z wymianami z lutego. Ten taki ogólny. Ludzie robią kilka stron w kilka minut, bo wszystko trzeba mieć "już".
-

bibz
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Rinya » Sat Feb 16, 2013 10:08 am
Nie interesuje mnie to, czy to jest filar, czy nie. Ponieważ użytkownicy stąd sprawili, że zaczęłam tego nienawidzić. Nie mówiąc już o listach, które zamiast ułatwiać najczęściej wszystko utrudniają~
Albo dzień teściowej. Albo dzień... dzień... naleśnika. Czy dzień papieru, dzień latarni morskiej, dziwaka, Elvisa Presleya... pikantnych potraw .m.
“ If you make a promise, you keep it, if you make a mistake, you apologize...
Dᴇғᴇɴᴅᴇʀ ᴏғ Cʜɪʟᴅʜᴏᴏᴅ Dʀᴇᴀᴍs
And if you give someone a dream, you defend it to the end... ”▫ trades ▫ charas ▫ my precious ▫
-

Rinya
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by bibz » Sat Feb 16, 2013 10:11 am
Co masz dokładnie na myśli? Zawsze trafiają się idioci, mamy więcej użytkowników, więc obecnie trafiają się częściej ale to nadal to samo. Jak listy to psują? Dzięki nim od razu widzisz, czy ktoś coś ma czy nie - nie trzeba się w tym wszystkim grzebać.
Choć Twój kolor może przyciągać dziwne typy.
-

bibz
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me