Ainee wrote:Sandwitch wrote:*gapiu na Ni* Nie wyglądasz, jesteś bardziej człekokształtna xP
Naprawdę? |D
Jak dla mnie to jak lis wyglądasz... Ale to się wytnie ^^
Ainee wrote:Sandwitch wrote:*gapiu na Ni* Nie wyglądasz, jesteś bardziej człekokształtna xP
Naprawdę? |D
Nieuchwytna wrote:Cześć. (:
Mam zatrucie... ;x
Shera wrote:Ainee wrote:Sandwitch wrote:*gapiu na Ni* Nie wyglądasz, jesteś bardziej człekokształtna xP
Naprawdę? |D
Jak dla mnie to jak lis wyglądasz... Ale to się wytnie ^^
Ainee wrote:Shera wrote:Jak dla mnie to jak lis wyglądasz... Ale to się wytnie ^^
Gdzie ty tu widzisz jakiegoś lisa? Ja jestem wilczyca! |D
Nieuchwytna wrote:Shera wrote:Czym żeś się zatruła?
http://www.dragonflycave.com/newpay.aspx Sprawdź i pochwal się, jakim jesteś pokiem, bom ciekawa ;>
A bo ja wiem?
Nie jestem pokiem. x>
Ja jestem sekretarzem, harpią lub likaonem. ; o
Shera wrote:Ainee wrote:Shera wrote:Jak dla mnie to jak lis wyglądasz... Ale to się wytnie ^^
Gdzie ty tu widzisz jakiegoś lisa? Ja jestem wilczyca! |D
W avie masz kota, w sygnie lisa, a Ty mi pieprzysz, żeś wilczyca ; o [Yay, zrymowało się xD]
Wilczyca to ja! Prawa autorskie zastrzeżone XD
temat 'Akita's page' wrote:About Akita
Species: Wolf.
Description: She is green and have blonde hair. Her back looks like water, and there are red pawprints under it. She also has colorful something like socks (that's just color, not really socks) - front are blue with purple paws, but back ones are purple-pink-red with red paws. Her ears are light blue, eyes are light grey, and nose is purple. She has on tail purple glitter color. Also, there are 5 diamond shapes above back legs. The first one is biggest, 2nd is smaller, 3rd smaller than 2nd, 4th is almost smallest, but 5th is so little! And Akita have her name on side. My fursona is the same on both sides.
Personality: She is often naughty, but if someone is in a trouble, she will happily help. Don't want to be alone.
Likes: Swimming, drawing, balloons, water, clouds, cats, more...
Dislikes: Emo, skulls, bones, darkness, anthro, bugs, insects and evilness.
Favorite Food: Chicken and pizza.
Favorite item: Her lovely cute beautiful adorable awesome amazing fluffy plush kitty. xD
Ainee wrote:No bo jestem, ale czasem obrazki są też z innymi zwierzętami, ale to nie jest ważne. ._.
Mogę zmienić av, ale narysowanie głowy czegoś psowatego zajmie mi 2 godziny... XD
Species: She can be any animal she want, but almost always she is a wolf.
Shera wrote:Ainee wrote:No bo jestem, ale czasem obrazki są też z innymi zwierzętami, ale to nie jest ważne. ._.
Mogę zmienić av, ale narysowanie głowy czegoś psowatego zajmie mi 2 godziny... XD
Od przodu czy z boku?
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests