SeinaMacabre wrote:Tak čo? Ako sa vám páčia noví tohto mesační peti?
Osobne sa strašne teším na psov od Chii a som zvedavá akí budú tí pixel psíci a 2nd geni.
Lexi + Lufi wrote:mě moc nadchli nový store peti a hlavně moc potěšil ten bonus k nim
kočka je nádherná
ale jsem zvědavá kdy vyjde ten nový druh místo sov a pavouků
KajiQ wrote:Lexi + Lufi wrote:mě moc nadchli nový store peti a hlavně moc potěšil ten bonus k nim
kočka je nádherná
Tojo, si jsou dokonalyNemá ta kočka bejt kočka šklíba? Sem už uvažovala o tom že si nějaký ty C$ koupím
D
Lexi + Lufi wrote:KajiQ wrote:Lexi + Lufi wrote:mě moc nadchli nový store peti a hlavně moc potěšil ten bonus k nim
kočka je nádherná
Tojo, si jsou dokonalyNemá ta kočka bejt kočka šklíba? Sem už uvažovala o tom že si nějaký ty C$ koupím
D
jo je to on
tento měsíc jsou store peti udělaný na motiv Alenky v říši divů
SeinaMacabre wrote:werwolfo wrote:Čau,lidi,myslíte že je možný sehnat nějak ty Chicken dollars aniž by sem je musela koupit za real peníze?Väčšinou počas halloween eventu, veľkonočného,... sú výkupcovia tokenov. Cený sa pohybuje tak okolo 2-3C$ za jeden token. Inak veľa ľudí odkupuje zvieratá, ktoré zbierajú za C$ aj commonov. Vúčšinou záleží na počte, ktorý im ponúkneš a ak ich máš dosť, tak to zabezpečí pár setov itemov alebo store petov. Hlavne staff peti sa takto kupujú - aj z predošlých rokov, ale myslím, že aj teraz určite počas vianočného adventného kalendára niekto týchto petov bude vykupovať. Len treba sledovať trade fórum.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests