Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by bacc. Mirtachu » Sat Nov 24, 2012 11:17 am
@karlerk- si vidla sliku onak kao okvir za slike na kojem pise friends bar 100 puta a unutra Sherlockova faca i pise ''I don't have any friends''
AHHAHAHAHAHAHAHA UMRO SAM!
*fangirlanje se nastavlja
@annek- procitala si onaj dugi post? moja sučut. IQ ce ti polako iscurit na nos.
oh ovo tumblr fan girlanje ce proc...valjda...iako smo unfollowale onog frika sa hrpom ship slika pa mozda i nismo jako lude
OMG DAJTE SE SVI PRESTANITE BACAT SA ZGRADA, PROZORA, MOSTOVA ITD.
STAHP PEOPLE SERIOUSLLY.
-

bacc. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Foxanna » Sat Nov 24, 2012 11:29 am
Ma, radnja je briljantna, Mirtek!
Btw na mobu sam lolz
Ovo mi nije prvi put. Opisujem taj osjećaj kao da se sve oko mene ne dogadja, da je san. Kao da sam izašla iz sebe x_x
Vidiš, prvi put mi se to dogodilo kao maloj.... OMG
KAKO NISAM PRIJE SHVATILA DA JE TO TO?! 0____0
Pa ja sam odavno u Sherlock fandomu! xD Shippam ja njih i sve, samo ono.... Kao i Doctor Who, recimo. x3
OMG KARLA HAHAHAHAHAHAHAHAH
-

Foxanna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Foxanna » Sat Nov 24, 2012 11:53 am
*sigh*
Opet si jadna ja zamišljam da mi život ima nesto neobično u sebi.
Kao mala sam znala po noci, kada se spava, biti budna i onda bi mi se pogled fokusirao na nešto. Sjećam se jednog sna koji je nastao tom fokusacijom, bilo je grozno. Onako sam bila sitna kao mrav, na svom krevetu, sve ostalo oko mene ogromno.
Nastavilo se kada sam se kupala u bazenu/moru. No budući da se fokusiram na bliže stvari, pogled mi se ne bi fokusirao pa bi bio prazan. Otuda dolazi taj prazan pogled, "sneni" osjećaj.
I naposljetku u školi, kada mi se pogled fokusira na nastavnicinu/nastavnikovu glavu te se počne doslovno zumirati i odzumirati
Brrr. Odoh ja, moram se rješiti toga. :S
Opet pričam bez veze....
-

Foxanna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me