Dr. Mirtachu wrote:ja sam ti na ujaka, sweety...
Dr. Mirtachu wrote:offc i remember it...but...
sjndknaskjfn TACATA kjshgmamasita TACATA!
o3o
Tesla fan fiction wrote:-Bas si sladak dok se ljutis.-rekla sam i jos jace zahihotala.
-Molim te smiri se!-jos jace mi je stisnuo ruku.-Koliko si popila? I zasto mislis da je uredu da si ovako dugo sama vani?
-Pa ti si me ostavio da plesem pa sam plesala.
-Zabava je bila gotova u deset.-smrknuo se.
-Nastavili smo plesati u njegovoj sobi.
Duboko je uzdahnuo i pustio mi ruku. Izgledao je veoma iznenadeno mojim odgovorom. Odmaknuo se nekoliko koraka okrecuci glavom u stranu i ponovno uzdisuci nekoliko puta, ocito razocaran. Sto si je on mislio da ples znaci? No, to mi je bio plan i bila sam dovoljno trijezna da budem sretna, a opet dovoljno pijana da napravim neku glupost.
-Pa plese li on dobro?-rekao je tiho.
Dr. Mirtachu wrote:onda se ja vračam Tesli...Tesla fan fiction wrote:-Bas si sladak dok se ljutis.-rekla sam i jos jace zahihotala.
-Molim te smiri se!-jos jace mi je stisnuo ruku.-Koliko si popila? I zasto mislis da je uredu da si ovako dugo sama vani?
-Pa ti si me ostavio da plesem pa sam plesala.
-Zabava je bila gotova u deset.-smrknuo se.
-Nastavili smo plesati u njegovoj sobi.
Duboko je uzdahnuo i pustio mi ruku. Izgledao je veoma iznenadeno mojim odgovorom. Odmaknuo se nekoliko koraka okrecuci glavom u stranu i ponovno uzdisuci nekoliko puta, ocito razocaran. Sto si je on mislio da ples znaci? No, to mi je bio plan i bila sam dovoljno trijezna da budem sretna, a opet dovoljno pijana da napravim neku glupost.
-Pa plese li on dobro?-rekao je tiho.
if you know what I mean...
Dr. Mirtachu wrote:perverzni Tesla je perverzan. <33
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests