Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Kotoliszka » Sun Sep 02, 2012 8:49 pm
Hejoooo~
*pospała sobie radośnie do dziesiątej, tak to jest, gdy do trzeciej w nocy się siedzi i czyta złe rzeczy*
I booru, to już jutro... znaczy, właściwie pojutrze... ale ja nie cę. .n. Nie mam jeszcze odpowiedniego zapasu muzyki, nie mogę iść w takim stanie do szkołyy...
-

Kotoliszka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Kotoliszka » Sun Sep 02, 2012 8:54 pm
Pir, ja mam chyba ze... dwie ksiązecki, które kazali nam kupić jeszcze pod koniec tamtego roku szkolnego, a poza tym nic D: Może moja podświadomość twierdzi, że kupno książek wiąże się z zaakceptowaniem powrotu do szkoły, a jak tego nie zaakceptuję, to się nie stanie...?
Tik, tak, tik, tak, NIECH KTOŚ PRZYNIESIE WEHIKUŁ CZASU :C
*macha Kiju* o3o
-

Kotoliszka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Sun Sep 02, 2012 8:57 pm
Dobrze powiedziane Kotu. Ja chyba też nie chce tego zaakceptować, bo w mojej szafce są książki tylko 'na trzy lata'... tych do drugiej klasy nie mam ani jednej... tylko zeszyty mam, bo lubię je kupować xD

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Kotoliszka » Sun Sep 02, 2012 9:03 pm
*zerka kątem oka na swoje dwie piramidy zeszytów*
Haha, ja jeszcze rok temu goniona ciekawością leciałam do księgarni na samym początku wakacji, a teraz... miałam inne priorytety co do wydawania moich funduszy xD (przybyło mi osiem czytadełek w wakacje, wee!)
I bym chciała nie akceptować do końca, ale pewno nauczyciele uduszą mnie, jeśli nie będę miała książek... a ja nie chcę być uduszona, tak szczerze mówiąc D:
For, hejoo :3 Źle, źle, bardzo źle.
-

Kotoliszka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me