Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Simirka111 » Fri Feb 24, 2012 9:58 pm
Featherwolf. wrote:x-bunny wrote:ℋucul ℒover wrote:COPPA = Children's Online Privacy Protection Act.
Polopaticky řečeno je to zákon pro internetovou ochranu dětí pod 13 let v US, kdy děti nemůžou psát nic online pokud nemají svolení od rodičů, tj. COPPA =/= nováček, i když často to tak bývá. Na CS, pokud vím, nemůžou COPPA uživatelé psát ani dostávat zprávy, psát zprávy k tradům, přispívat na foréch (i když si je můžou prohlížet, kromě 18+).
Tady je o tom celý forum thread, takže by bylo fajn přečíst si to

Všeobecně je o dost jednodušší najít si neco sama než se ptát.
Víš kdo se na nic naptá nic neví a potom je ten člověk "trochu" méně inteligentní!

Ale jde to tady normálně najít

Nemůžeš počítat s tím, že ti lidi budou furt odpovídat na banální věci, které najdeš lehce sama.
NO to já raději komunikuji, než si něco hledám

studuji žurnalistiku, takže to mám v krvi:D pořád se na něco někoho ptám

-

Simirka111
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by I<3 chocolate!!! » Sun Mar 04, 2012 11:26 pm
♥Niky♥ wrote:Ahojky,jak se máte

To mě vždycky dostává, jak se snažím vyřešit něco s někým. Dotyčný neodpovídá a místo toho se přidá další, který si konverzaci mohl přečíst, místo toho se ale rozhodl nereagovat na načaté téma a pozdravil.
Já..nevím ale já osobně chcípám smíchy pod stolem- možná kvůli tomu čaji s rumem....

D
-

I<3 chocolate!!!
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me