tak ještě zejtřek volna si užiju

chjo... nemůže bejt už červen? jak jáse netěšim na maturitu

I<3 chocolate!!! wrote:Gympl teda ubíhá strašně rychle. A jak tady ty příspěvky čtu, tak si říkám, že patřím mezi mladší věkovou skupinu...tady maturita, jestli jsem to správně pochopila a bůh-ví-co-ještě...Já zatím jen vzájemnou nenávist s učitelem matematiky
Ashley! wrote:Ahoj všichni! Já jsem Blake. I Speck česky, holandsky, německy a anglicky. Rád Speck česky! Žiji v USA ačkoli. Jak jsou všichni? Šťastný Nový Rok.
Ashley! wrote:Ahoj všichni! Já jsem Blake. I Speck česky, holandsky, německy a anglicky. Rád Speck česky! Žiji v USA ačkoli. Jak jsou všichni? Šťastný Nový Rok.
LaMa wrote:Ashley! wrote:Ahoj všichni! Já jsem Blake. I Speck česky, holandsky, německy a anglicky. Rád Speck česky! Žiji v USA ačkoli. Jak jsou všichni? Šťastný Nový Rok.
Od koho to máš? Tipuju že od Googla že?
LaMa wrote:Ahoj
Chtěla bych se jen zeptat.. no když třeba něco nakreslím v Oekaki a prostě se nedočkám ani jednoho komentáře ani vote. A když se podívám (tedy podle mě) na horší obrázek tak je tam plno kometářu a .. příjde mi to divné o.OTím se nechci nijak chlubit ani nechci být sobecká ale .. přece jsou i horší, a ty jsou mnohem víc komentovány než ty hezčí.
Nevím co se tu za tu dobu co jsem tu nebyla stalo, ale "vrátila" jsem se jenom kvůli kreslení. Virtuální zvířátka už mě moc nezajímájí
No posuďte sami.. jsou i horší ne?
viewtopic.php?f=30&t=970013
Copak se nedočkám ani jednoho komentáře? ...
EDIT: a ještě něco
chtěla bych se zeptat jestli někdo neví co vyroste z tohohle?
dostala jsem to 24 a pořád to po mě někdo chcetak bych chtěla vědět co je to zač
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests