leopard unicorn. wrote:Aaaaaa, cudownie spędzony sylwester, nie ma co. Pokoik, laptopik. Nieeee :v
Tak narzekają wszędzie z tymi zwierzętami, że one to tak ciężko przeżywają tego sylwestra, a moje koty śpią w najlepsze obok mnie i mają wszystko w nosie.
Haudankaivaja wrote:Dołączam się.
Z tym, że ja miałam dwa zaproszenia, jedno odrzuciłam, a drugie... Chciałam wykorzystać, alee... Stwierdziłam, że muszę się uczyć na sprawdzian. I tak się nie uczę. Więc teraz siedzę i się nudzę, i chce mi się wyć ze złości.
Niby mogłabym teraz pójść, pół kilometra tylko, nocka jeszcze młoda, ale wyglądam jakby mnie czołg przejechał. Idę się wykąpię i idę spać. Rok 2012 przywitam śniąc o głupotach. x_x
Dobranoc.
leopard unicorn. wrote:Aaaaaa, cudownie spędzony sylwester, nie ma co. Pokoik, laptopik. Nieeee :v
Tak narzekają wszędzie z tymi zwierzętami, że one to tak ciężko przeżywają tego sylwestra, a moje koty śpią w najlepsze obok mnie i mają wszystko w nosie. :D
Ainee wrote:Mnie by ciężarówkami i samolotami a nawet rakietami nie wyciągnęli z domu. Za nic w świecie nie wychodzę. Tak samo mam zawsze z dyskotekami szkolnymi.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest