LaMa wrote:lufik12: Já vím co za něj má ... ALE JÁ JÍ ŘEKLA AŤ HO NIKOMU NEVYMĚNUJE ... Ale hádám že to NEBYL její nápad vyměnit ho zrovna s tebou ....
lufik12 wrote:LaMa wrote:lufik12: Já vím co za něj má ... ALE JÁ JÍ ŘEKLA AŤ HO NIKOMU NEVYMĚNUJE ... Ale hádám že to NEBYL její nápad vyměnit ho zrovna s tebou ....
nebyl... já jsem se jen slušně zeptala jestli je pro obchod... ona řekla že ano a vybrala si ty dva co ode mě má
byl to už JEJÍ hafan a JEJÍ volba co sním udělá né tvá
LaMa wrote:lufik12 wrote:LaMa wrote:lufik12: Já vím co za něj má ... ALE JÁ JÍ ŘEKLA AŤ HO NIKOMU NEVYMĚNUJE ... Ale hádám že to NEBYL její nápad vyměnit ho zrovna s tebou ....
nebyl... já jsem se jen slušně zeptala jestli je pro obchod... ona řekla že ano a vybrala si ty dva co ode mě má
JO JENŽE "JÁ" JSEM JI HO DALA ZDARMA VÍŠ ??? JÁ!
LaMa wrote:lufik12 wrote:LaMa wrote:lufik12: Já vím co za něj má ... ALE JÁ JÍ ŘEKLA AŤ HO NIKOMU NEVYMĚNUJE ... Ale hádám že to NEBYL její nápad vyměnit ho zrovna s tebou ....
JO JENŽE "JÁ" JSEM JI HO DALA ZDARMA VÍŠ ??? JÁ!
Bananekk wrote:Co se tady zase děje? o.O
lufik12 wrote:Bananekk wrote:Co se tady zase děje? o.O
Lama vyvádí žes mi dala jejího bejvalího UR hafana![]()
PS: teď mě napadlo... zrovna sklízim farmu... hraje někdo další Farmeramu?
lufik12 wrote:toje na tobě jestli chceš dát svoje pety pryč... hele byla to tvá volba dát (jí) pryč UR hafana... tak nevim coti vadí natom žeho dala někomu dál... bylo to přeci na ní když sjí ho dala...
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests