Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Nostalgia » Sat Jul 02, 2011 8:07 am
Odpis w RP...mHroczny. xD Ale ja nie lubię być pierwsza...Chociaż, niech będzie, jakoś sobie poradzę. Ale poczekajcie proszę parę godzin albo do jutra, to może wyskrobię z tej mojej łepetyny coś wartego pokazania światu. ^^'
Pirit, jak Ty to wszystko wymyśliłaś? D:
-
Nostalgia
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nostalgia » Sat Jul 02, 2011 8:50 am
For RP wrote:T-T jestem zalamana. Jutro spotkanie na 18, ale B powiedzial ze ma czas tylko do 20.30 :< wezcie mnie zabijcie zebym wkoncu miala swiety spokoj na zawsze -_-
A wiesz, ile razy w tym czasie będziesz mogła go pocałować? 8D
Licząc, że 5-cio sekundowy pocałunek jest najlepszy, to około 10 razy na minutę (licząc przerwy) razy 150 (dwie i pół godziny) to 1500. Czyli, jeśli się ośmielisz, masz szansę pocałować go ponad 1500 razy!
Lepiej Ci trochę? ^^
-
Nostalgia
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hideś » Sat Jul 02, 2011 9:10 am
Ale musze najpierw wypic conajmniej 2 piwa czyli odliczyc jakies 30 - 45 min. Poza tym... *zaczyna tupac* wszystko co jest fajne zwiazane z nim on zawsze skraca xd *ryczy dwiema rzekami lez* spotkanie z nim tylko 2,5 godz, przytulac sie moglam tylko 2 minuty T-T czeeemuuuu?! *mina obrazonej na caly swiat* :< poskarze mu sie jutro, ze robi mi na zlosc xd *foch pod sufit*
-

Hideś
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me