Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Hideś » Fri Jul 01, 2011 8:06 am
Yoy, a ja jestem cholernie niesmiala wiec kazdy procent mi sie przyda xD
Koto, ja caly czas gapie sie na B, ale nie wiem czy wygladam jak idiotka xD wiem tylko, ze przez to moje gapienie sie sporo osob domyslilo sie, ze B podoba mi sie xd
-

Hideś
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nostalgia » Fri Jul 01, 2011 8:11 am
For RP wrote:Ami, tak nie da rade^^' bedziemy w barze przy stoliku to nie bedzie ani gdzie wylac ani jak rozcienczyc woda :< ale spoko, z pelnym zoladkiem jestem w stanie wypic 3 piwa i byc trzezwa. Normalnie jestem pijana po dwoch xD
Hau, tak. Knujemy niecny plan >:D
D: To szkoda. No, ale w takim razie wypij dwa i już. A potem przylep się do niego i pocałuj. 8D
Kotoliszka wrote:Możecie mi uknuć niecny plan, dzięki któremu po wakacjach będę mogła gapić się na Adriana i nie wyglądać jak idiotka? Proszę. :3
Gap się na niego wzrokiem psychopaty/przerażonym. Na pewno nie będziesz wyglądać jak idiotka, raczej jak morderca/ofiara. :3
-
Nostalgia
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Fri Jul 01, 2011 8:12 am
Give Me Your Paw wrote:Piru, czy ty musisz tak kusić tym tajemniczym projektem?! |D
Ewentualnie mogę kusić zgrabnymi nóżkami, ale obawiam się że rysunki wyglądają bardziej kusząco :<
*Jest mistrzem gwałtu oczami w swej (byłej) szkole, więc jakby każdy kogo obserwowała miał by się jej podobać, okazało by się że jest fanką wielodziesiętnych grupowców*

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Fri Jul 01, 2011 8:17 am
Też chce świadome sny. JA NIE CHCE TEGO POPIER..LEŃCA w moich snach, a mnie nawiedza. I co gorsza, z każdym dniem jest coraz gorzej *Az ją ciarki przeszły na samą myśl*
Aczkolwiek dziwne uczucie, mam 16 lat i nie mam problemów takich jak wy. To ze mną coś nie tak, czy z wami?
Pomijając Kag, bo o ile wiem tyś to stara jest : D
I tak, tu Piru.

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hideś » Fri Jul 01, 2011 8:18 am
Ami, tylko jak sie przylepie to ciezko bedzie mi sie odlepic xD *przypomina sobie jak ciezko w Szwecji bylo jej zabrac reke* taaa........
Ekhem... xD
iza, raczej sie nie domyslil bo ja zerkam na niego tak ukradkiem, jak ninja >:D ale zauwazylam ze on tez czasami na mnie patrzy x3
-

Hideś
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me