Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby aky-mala » Sun Oct 20, 2024 1:33 am

Dr. Mirtachu wrote:
aky-mala wrote:Ja imam 3, imam ideje za još 2, a jedna od 3 koje imam je namijenjena da se nadodaje....
Nadam se da ću bar jednu napravit u iduće 2 godine, samo moram odlučit di ide....

:3 kaj imaš?

Imam pauka na lopatici, znak blizanca kod zgloba na nozi i sapicu na bedru.

Ocu još stavit znak ribe i sapice će se povećavat kako će se moje četveronožno carstvo smanjivati.
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby min yoongi » Wed Oct 23, 2024 6:49 am

aky-mala wrote:
božemprosti wrote:Do yall do weddings?

Me, me, me! XD Ali nije bilo ništa vrijedno pisanja osim šta mi se haljina cjelo vrijeme petljala pod noge. (i dragi nije znao plesat)

Ali sam se ja sjetila još dvojice xD

Jedan je bio stariji od mene i krenuli mi petljati, sve išlo super, on dolazio po mene da se družimo (vozio je, a ja još bila u audi-a-pjeske) i odjedanput tišina..... Nema poruka, nema poziva, ne javlja se, a i kad se javi to je bilo "a nemogu sad pričat, taman izlazim iz kuće, sad došo sa posla,..." meni puko film i otišla do njega da ga pitam koji k, a on se idalje izvlači, petlja, petlja da bi mi na kraju rekao da je upoznao neku.... To sve je bilo u roku od možda 2 mjeseca, a mi nismo došli ni do kissikiss.... Mislim, kužim da ne želiš ništa samnom, ali šta mi to nemozes reci normalno ko osobi nego se tu izvlačis na gluposti.... Shvatila bi to da smo mi hodali, ali ništa nije bilo između nas.....

Drugi je isto kratko trajao... Lol
Bio u bendu (hahah) i krenuli kao nešto petljati, sve super da bi se ispostavilo da je petljao sa nas dvije u isto vrijeme i nakon mjesec dana odlučio da mu je ta druga bolja... Kad smo se jednom našli (sa njegovim društvom) i krenuli petljati, mi je ukraden novčanik i mobitel.... Frend koji je "pazio" stvari se samo pokupio i otišao da nije nikom ništa rekao (bili smo vani)

Mogu dat par natuknica o petom...
Bio je mnogo stariji od mene.... Imao ženu sa djecom.... Na pričao mi brda i doline... Ja bila spremna prihvatit sve to.... Pa se počeo ponašat ko djete. Sa jedne strane žalim zbog te cjele godine, ali sa druge strane, do sad nijedan nije bio bolji u |¬__|
Emocionalno me skoro skroz uništio pa se zbog njega ne čudim kad ljudi pričaju u kakvim su vezama i ostaju u takvim vezama...
Učiš dok si živ.....

A što se tiče ovih šta neznaju za "imam dečka", ja sam se prestala zivcirat oko takvih.... Meni je najdraže kad mi se javi neko preko fejsa ili sličnog sa "u single?" ili "send pic" uhhhh :) ja znam po cjele dane plakat od smijeha šta im radim.... Jedan mi je nakon 4 dana reko da mu prestanem odgovarati (nakon šta je on meni poslao poruke u nadi "free pic") sreća u nesreći je da imam ćelavu mačku xD dalje možete sami zaključit hahahaha

ovaj prvi me podsjeća na Proljeće Dolazi Iz Poreča lika s kojim nisan niš aktualno imala ali me lik nakon dva cca mjeseca intenzivnog razgovora ghosto i nije mi nikad vratio ceker :') i ajde da je ghost bio postepen ne bi nista rekla ali dude. znan sve o tebi ukljucujuci i testikularnu torziju koju si imao kao klinac. bar mi napisi e sori nejde. a ove koji sviraju u bendu ja u sirokom luku izbjegavam jer na sebe navlače grupije ko ose na med i to mi uzasno ide na hortenziju jer ti nekako uvik uspiju nabit na nos da imaju more drugih od kojih mogu odabrat a ti bi se trebala osjecat posebno jer eto bas je tebe odabrao.

HAHHAHAHHAHAHHA JAO OVAJ KREVET EMOJI KRADEM 1/1

al da nevjerovatno je sta sve mozes trpit dok ne puknes hahhahahha

*Plutonia* wrote:Pijem kavu nakon tjedan dana i čitam ove dejting fejlove, aj šta su ovi moji kritični, ali kad čitam ove vaše, bože dragi koliko slučajeva postoji... Ići ću odreda odgovarat jer će mi oči izać iz šupljine. E btw prije svega bila sam jučer u prvom escapeu i bilo mi je superiška.

@min yoongi

1. Prvi put kad sam ovo pročitala... Jao majko, gadost. Jesi sigurna da ona nije bila neka vrsta narcisa, ili jednostavno serijska varalica? I činjenica da ste bili zaručeni i živjeli u zajedničkom stanu sa kerom, poznanstvo od gro godina, konstantna ljubomora... Ne znam šta da ti kažem, ža mi je, ali dobro da se kakica iznesla van i da ju je karma ujela za dupence. Nemoj me krivo shvatit, kao first time čitač meni žena nije dobro sjela na želudac unatoč tome što vidim da ste si sad ok? Pa kak?! :D

2. Dobro ovaj frajer mi zaista djeluje ok. Mislim da većina tih PSP odnosa može ić dokle god su obje strane na istoj stranici i ovaj zaslužuje zvizdicu jer je po pitanju normale, dovoljno normalan. Također, ovo po pitanju rasporeda totalno te kužim i mrzim kad se osobe dure kad im stalno ukazuješ na to, đe je pamet

3. Ok što. Hhahahahahah. Ovo je kontra verzija mog ex kolege s faksa koji je mislio da su žene inferiorne i da one trebaju pružit užitak, ali njima to neće bit kompenzirano. Jel ovo neka cenzurirana verzija za CS, jel ja ne kužim foru sa jahanjem, ili je tip stvarno zabrijao na equestrian girls štaaa? xD Bravo što nisi ostala spržena ako išta :')

4. A ovo je klasika storija. Sem cipela. To je mal out of the loop. I kradem ovo sa horizontalnim akcijama. Nova riječ dodana.

5. Ovo je ka šlag na kraju, good for him. Ja sam ovaj tjedan saznala da postoje Trnje, Trnava, Trnovčica, Trnsko i nije mi dobro. A frajer je onda i meni susid. Pozdrav sa kvarta pisanog u jednini, ali svi upoznati ga govore u množini! :D

ovaj ongoing... koliko dugo se viđate? mordi bude neš od njega. ili se opet hvatam za lažne nade :') drago mi je šta ti trenutno lipo nakon pročitanog, uf, sudbina te nagradila.

@aky-mala

E, ovo me tako zanimalo što ne valja s glavom tipovima koji se upucavaju udatim ženama... Užasno. Imam osjećaj da se MOŽDA jednom u ekipi nekome posrećilo pa da je proširio priču pa sad i oni misle da su bogom dani, nemrem nać objašnjenje nikako :P

Ovo je sad odgovor na kasniji post, isto, molim? Ja sam se odjavila sa biroa za frajere mojih godina jer... ne. I range su mi stariji. Ne ide mi u glavu kako osoba ne može načisto blebnut e neće bit niš, nije to to, sam da znaš na čemu si i da ideš dalje... Bez veze

E taj slavni peti... Barem je po nečemu ostao upamtljiv :P Ali isto ža mi je što je bio u rangu mentaliteta svoje dice, fakultet cirkusa magistar klaunarije, šaš xD

Gospodo draga! U međuvremenu javio mi se frajer, kolega, sad ste stvarno u aktualnostima! Samo ću neke izjave ovdje zapisat jer se stvarno zapitam jel me bogec ili tko već odozgo cima, jer mi je ovo ka prvo bilo smišno, ali i tužno:

On: ''Kako si prekinila s prvim dečkom?''
Ja: ''Privatni razlozi''
On: ''Dakle varala si ga' Tako to najčešće bude''
(Razlog je bio obiteljski''

On: ''Zašto imaš kratku kosu? Da se meni na tebi sviđa duža, pustila bi ju'''
(rekla sam mu ni da isus dođe pred mene ne bi prominila stil, kamoli za tutleka''

*išla sam u escape, plus zadržali smo se u priči, nije me bilo tri sata*
On: ''Javi kako ti je bilo?''
*kasnije*
''Da ti nisi ošla nekom tipu u stan haha?''

Blokirano.

1. iskreno mislin da je serial infidelity u pitanju s obzirom da sam isla na kavu s frendicom koja je u izvidacima, a i the ex je isto u izvidacima, i sta mi je sve napricala sta se siri okolo o meni (ergo, ja varalica???? ja manipulatorica???) i kako je isla zasprehat tu frendicu ne bi me cudilo..... al budem joj se nakon ovoga taksirala jos na stvari koje su ostale kod mene, hehe :D

2. evo sad smo se nedavno culi i lik se krenuo bavit satovima sta je super jer ovaj moj tuntle je pogubio remen od sata i treba mu novi hehehhe. to je basbas bilo fwb i ostali smo poznanici tako da to je najnormalnije sta san imala

3. ovaj je tvzovac ako ti ista pomaze.... a za horse girls je kao. jahanje. da dobivaju pozitivne stimulacije medunozja od toga. da. eto to.

4. moran nac dobrog postolara za njih fr su slatke a samo mi stoje slomivene jer boze moj koi footwear i platforme D:

5. kvartovi na T me prate frfr HAHHAHAHHAHAH jaoooo. aha znaci ti si isto negdi na zapadu? :D al da i ono sta mi je fora sta oboje imamo anxious attachment i to Jako Lošu Verziju Istoga pa jedno drugoga smirujemo kad nas delulu pukne. blind leading the blind but hey, it works i guess????

ongoing je od vele gospe i za ne falit, mislim da se lagano edgeamo u sluzbenu dejting fazu???? nesto smo pricali, i o osjecajima, i o svemu, sad je neki trial run ali honestly u zivotu se ovako safely attached nisan osjecala i to mi je onako. tako dobar osjecaj :D tu i tamo su jos uvik anksiozni šizevi, ali boze moj, to su traume speaking out :D

i bogu fala da si blokala ovoga, ja bi ga odma nakon ove prve za varanje sterala u tri polja malina nek tako materi govori HAHHAHAHA

ja san online svake prijestupne i takoder ako vam treba sta iz mojih grupa vičite jer je free for all jer ja to ne skupljan, iman par koje bi si ostavila ali otherwise all is good to go

cica mace su najgenijalnija stvar koju san vidila all month tbh i TAKO SU SLATKE AAAAAAAAA

ja ih iman 3 s tim da jednu regrettam i mozda je pokrijem :') ali sitna sitna skroz sitna je pa nije problem

Image
╔═════════════════════╗

kate ◍ enfp ◍ she/they

taurus sun ◍ aquarius moon ◍ leo rising

neka sjaji noćas
put do tvoje luke
i daj mi svoje ruke
i pogledaj u sunce
u zalazak mi plovimo

╚═════════════════════╝
min yoongi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Wed Oct 23, 2024 10:52 pm

Rekla mi psihoterapeutkinja da vidi napredak u meni i to mi je započelo dan u dobrom tonu :D danas pulled chicken tortilje hehe.

@min yoongi

Neee... Ja sam ti u Novom Zagrebu, blizu Mosta Mladosti (za kojeg sam čula da uskoro ide u radove nakon Jadranskog mosta, znači plakat cu).

Kak ste vi danas?
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxYou taught me the courage
xxxof stars before you left
xxxHow light carries on
xxxendlessly, even after death
xxxWith shortness of breath,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxyou explained the infinite
xxxHow rare and beautiful
xxxit is to even exist.
xxxSaturn - Sleeping At Last
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Wed Oct 23, 2024 11:01 pm

Jučer cjepila "mini me" pa sam očekivala još jednu u nizu neprospavanih noći, ali je začudo, spavala cjelu noć :)
Čekam da počne event da krenem skupljati candije ali nikako da krene....
Moram po slike koje sam dala razvijat jučer a tako mi se neda ici solo :(
Majka mi dolazi danas pa se tome veselim
I to je ukratko....
Gledam sve hermicraft epizode koje sam propustila prošli tjedan da budem u toku i čekam da grian napokon izda novu epizodu.
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Thu Oct 24, 2024 3:40 am

*Plutonia* wrote:Rekla mi psihoterapeutkinja da vidi napredak u meni i to mi je započelo dan u dobrom tonu :D danas pulled chicken tortilje hehe.

mene da moja vidi bi me pretukla jer sam joj prestala dolazit kad sam zaključila da nisam više kritično bolesna hihi

radila 2 smjene i sad čekam nuggetse s novim umakom wolt i uber žive od mene
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Fri Oct 25, 2024 8:47 pm

Dr. Mirtachu wrote:
*Plutonia* wrote:Rekla mi psihoterapeutkinja da vidi napredak u meni i to mi je započelo dan u dobrom tonu :D danas pulled chicken tortilje hehe.

mene da moja vidi bi me pretukla jer sam joj prestala dolazit kad sam zaključila da nisam više kritično bolesna hihi

Ja razmišljam da se svojoj javim, nismo se vide već više od 7 mj.... XD
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Sat Oct 26, 2024 8:03 pm

event počeo wooo
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxHow light carries on
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxyou explained the infinite
xxxHow rare and beautiful
xxxit is to even exist.
xxxSaturn - Sleeping At Last
xxx carrd
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
*Plutonia*

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Oct 27, 2024 12:55 am

Weeee.....

Sad ide teška borba skupljanja banera...
Sretno svima
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby *Plutonia* » Sun Oct 27, 2024 3:04 am

Uzas. Toliko sam van takta ispala sa tim sakupljanjem. Samo reagira kad netko nešto napiše na ovaj topic
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxHow light carries on
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Image
Image
Image
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx