Siemka. Czy ktoś tutaj żyje? To moje podejście nr 8183849593927373 do nadrobienia braków z WL, więc jeśli ktoś z was jest zainteresowany jakimiś moimi zwierzami w zamian to zapraszam. xD
x x x Wʜᴇʀᴇ'ᴅ ʏᴏᴜ ɢᴏ? Wʜᴇʀᴇ's ʏᴏᴜʀʜᴏᴍᴇ? Hᴏᴡ'ᴅ ʏᴏᴜ ᴇɴᴅ ᴜᴘ ᴀʟʟ ᴀʟᴏɴᴇ?
Żyć pewnie żyją, ale jakoś tak tu już nie zaglądają odkąd była mała nagonka na to co kto może mieć w profilu, sporo osób przeszło chyba na discorda. Też dawno tu nikogo nie widziałam. XD
No ja dostałam dwa albo trzy lata temu oficjalne ostrzeżenie za to, że w rysunkach, które wrzuciłam do oceny było moje meet the artist. XDDD I w profilu chyba mam link do fanpage, więc powinnam usunąć. XDDD
x x x Wʜᴇʀᴇ'ᴅ ʏᴏᴜ ɢᴏ? Wʜᴇʀᴇ's ʏᴏᴜʀʜᴏᴍᴇ? Hᴏᴡ'ᴅ ʏᴏᴜ ᴇɴᴅ ᴜᴘ ᴀʟʟ ᴀʟᴏɴᴇ?
Ja sobie tutaj tak cichutko siedzę, i próbuję trejdować za lwy z mojej WL, ale na 7 czy 8 wysłanych trade, wszystkie odrzucone, bo za mało, bo chcą overpay, vo coś tam, chociaż za każdym razem pisze, że jestem otwarta na dorzucenie czegoś :C Brakuje mi 16 lwów, niestety 14 to store, więc sobie wszyscy krzyczą, że mało, chociaż staram się oferować rzeczy jak zwierzaki VR z 2008-2010. :C
No ja lurkuję z ciemności i próbuję cichaczem braki uzupełniać. Przez update archiwum okazało się, że mam braki z lat, które sądziłam, że mam kompletne. XD
“ If you make apromise, youkeep it, if you make amistake, youapologize...
DᴇғᴇɴᴅᴇʀᴏғCʜɪʟᴅʜᴏᴏᴅDʀᴇᴀᴍs
And if yougive someone a dream, youdefend it to the end... ”
Ok, z 16 lwów zredukowałam do 9, z czego próbuję się wymienić za kolejne 3 ale tak samo jak poprzednie osoby, widzę, że się zastanawia, pojawia i znika, a wymiana wisi ._.