Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby Dr. Mirtachu » Tue Apr 28, 2020 3:28 am

aky-mala wrote:Pa postoji paint.... Presaras se markerom I to je to.... Mene zanima konj, ne princ xD

Image
TooTiredToThink wrote:E ja igram fr od skoro, od prosle godine
Isti mi je username kao ovde xD

najs bum te followala
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Tue Apr 28, 2020 3:50 am

Dr. Mirtachu wrote:
TooTiredToThink wrote:E ja igram fr od skoro, od prosle godine
Isti mi je username kao ovde xD

najs bum te followala

Ee koji je tebi username a te dodam u prijatelje xD accidentally just deletead all my alerts so...

Also kad vec pricamo o fr, palo mi je na pamet da se malo zanimam i da dizajiram human characters based on my dragons, dal misli neko da je dobra ideja ili ?
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Tue Apr 28, 2020 4:33 am

aky-mala wrote:Pa postoji paint.... Presaras se markerom I to je to.... Mene zanima konj, ne princ xD
Šta mu bi da nije među nama više?
Holstain je isto lepi :)

Ne ide ti jedno bez drugog to se naplaćuje
A razbolio se :/
A bio je i trkači konj
Bio je na trkama u Milanu i sve i onda istegnuo tetivu
I onda se nakon par godina razbolio i
umro baš ga nije išlo u životu xd
Kakav gospar takav pes amirite
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Tue Apr 28, 2020 4:42 am

TooTiredToThink wrote:Ee koji je tebi username a te dodam u prijatelje xD accidentally just deletead all my alerts so...

Also kad vec pricamo o fr, palo mi je na pamet da se malo zanimam i da dizajiram human characters based on my dragons, dal misli neko da je dobra ideja ili ?

zovem se Mirtachu ahahah maštovito

ja sam pred par godina crtla svoje al ne znam crtat pa je to bilo sam za zeku peku :lol:
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Tue Apr 28, 2020 5:50 am

Dr. Mirtachu wrote:
TooTiredToThink wrote:Ee koji je tebi username a te dodam u prijatelje xD accidentally just deletead all my alerts so...

zovem se Mirtachu ahahah maštovito

ja sam pred par godina crtla svoje al ne znam crtat pa je to bilo sam za zeku peku :lol:

Aa kul kul. Mozda ja probam da nacrtam i tvoje xD videcu ako budem imala vremena xD sad cu prvo precrtavaci neke stare crteze pa cu videti za fr fanart posle xD

Dr King of the Pamet wrote:

A bio je i trkači konj

Uf bre to je zalost :( bas mi je zao sto mu se tako to desilo.

Meni ker umro pre dve godine od starosti so i know how that song and dance goes :/
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Tue Apr 28, 2020 6:23 am

Dr King of the Pamet wrote:

A bio je i trkači konj

A baš mi je žao.... :/

TooTiredToThink wrote:Meni ker umro pre dve godine od starosti so i know how that song and dance goes :/

Ja se nadam što više vremena provest sa svojom... Prošli mjesec joj je dijagnosticiran tumor na plućima. Uz to ima i metastaze na plućima i mozgu.... Nadam se čudu, ali kažu još koji mjesec..... Od svega šta mi se desilo u zadnjih 2 mjeseca, ovo me najviše pogodilo. Tko da mi je netko djete osudio na smrt, a ja nemogu ništa napravit po pitanju toga.... Sjedim i gledam kako polako odlazi. To nezelim nikom, ni najgorem neprijatelju. Razumijem kad je u pitanju starost, OK, ima 12, 15, 20 godina, nije čudno da životinje dobe svakakve stvari u tim godinama.. Ali ona ima 7 godina, ne spada ni pod stare pse (8+ godina).... :(
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Tue Apr 28, 2020 6:29 am

Oh my god... To je strasno... Zelim tebi i njoj sve najbolje ali vidim da je vec mnogo lose... Nadam se da bar ima nesto da joj umanji bol. Sto kazes kad je od starosti lako je pomiriti se s time, svakome ima kraj, to je prirodno, ali ovako mlad pas da umre je ziva zalost.

I can't begin to imagine what you're going through.
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Tue Apr 28, 2020 7:23 am

a micek joj aky izdrži jakove
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Tue Apr 28, 2020 7:23 am

Pluća nemaju živčane završetke, pa ju fala bogu ne boli.... Teško joj je disat (tumor je zauzeo pola desnog plućnog krila), ali sa lijekovima koje dobiva joj je puno lakše.

Od kad je sve to krenulo, postala sam puno osjetljivija na ponašanje ljudi prema životinjama. Primjer: prije koji tjedan su bili jedni ljudi gledat pse za udomit. Imali su prije njemačkog ovcara koje je lovac pogodio u nogu.
(sad ide zanimljiv dio). Žena je izjavila da su ga oni odma htjeli uspavat, ali ih je veterinar nagovorio na operaciju jel je reko da psi sa 3 noge mogu normalno funkcionirat. (psima nije bitno kolko nogu imaju, oni se prigalode puno brže nego ljudi, imali smo popriličan broj pasa sa 3 noge i sasvim su normalno funkcioniralo, dapače, ljudi većinom nisu ni skuzili na prvu da pas ima 3 noge, pogotovo kad su bili pušteni na livadi). Žena je došla sa izjavom da joj je žao što su dali 2500 kn (sa popustom od skoro 50 %) za operaciju jel Pas nije još dugo poslje toga živio, dobio je epilepsiju i uginuo.

Ja sam do sad dala oko 4000 kn na nju, bez I kakvog popusta, dijagnoza joj uopće nije dobra i znam da neće još dugo biti tu. Isto je dobila epilepsiju zbog metastaze na mozgu i nije mi žao ni lipe koju sam dala.... Isto tako znam da ću dat još najmanje 2000 kn za nju. Jedino što mi je žao, je što nema tretmana koji bi zaustavio tumor, da ima, već bi odavno bio napravljen.... I onda mi netko dođe sa izjavom da mu je žao što je dao 2500 kn za psa... Svacam da nije svima pas na istom mjestu, ali živo biće je.... Smatram da barem zaslužuje minimum.....
Znam da ne dijele svi mišljenje samnom, ali nitko mi nemoze rec da pas nije živo biće i da nema osjećaje (čak i zlatna ribica može prepoznat svog vlasnika, a šta tek onda može pas)...
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Tue Apr 28, 2020 7:34 am

daj ju uspavaj brate mili
ak jadna ima tak napadaje i vibe checkove i metastazira svuda na kraju ćeš imat kuglu malignih proliferativnih stanica neg psa mislim sry, al nemoj dat da ti netko muze pare i istovremeno daje lažnu nadu da će pas preživjet a očigledno neće
bzvz i ti sebe mučiš i psa isto

imaš živčane završetke svuda pajdo, možda ju ne boli u tom režnju pluća al ju sig boli negdje drugdje
mislim toliko anatomije znam hvala bogu

znam da ti je stalo do psa iznimno al nemoj bit sebična i naivna

uštedi pare
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me