Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by aky-mala » Sun Apr 26, 2020 7:36 am
Ni jedno ni drugo xD
Prekinula faks na drugoj godini. Sad radim.
Aaaaaa, bez brige.... Imam svaki nastavak, ali zadnja dva ili 3 nisam ni pipnula još xD ja to polako i sigurno.... - cilj igre- riješit sve achievemente (hahaha) imam još materijala za bar 10 godina xD ako ne ubace novi nastavak xD
Neli- ljubomorna sam na tebe.... Imaš zebru

Last edited by
aky-mala on Sun Apr 26, 2020 7:37 am, edited 1 time in total.
-

aky-mala
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Dr. Mirtachu » Sun Apr 26, 2020 7:36 am
aky-mala wrote:Nego, novo pitanje... Jel itko od vas probao ili kupio c$ tu? Ja neki dan išla probat, I neda mi da kupim direktno sa kartice, moram napravit PayPal, a to nemam i neda mi se zajebavat sa tim... Pa ono, ako netko ima ili imao sličan problem.... Koji savjet je dobrodošao. :3
ja sam imala sreće ko nikad nakon toga u životu i na nekoj nagradnoj igri na CSu osvojila onak 180c$? i još uvijek imam ostatke toga ahahah i onda sam još imala sreće da mi je neka osoba, bog ju blagoslovio, poslala cijeli svoj stari acc i onda sam dobila BEG cucka i tak neke hitove znači wow

-

Dr. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by božemprosti » Sun Apr 26, 2020 7:54 am
aky-mala wrote:Ni jedno ni drugo xD
oh :0
što si studirala ak smijem pitat?
TooTiredToThink wrote:Dr King of the Pamet wrote:@fizika?
Digla sam ruke od fizike
Zanimljiva je ali me mrzi da ucim
Ne znam da li cu da se prebacujem na neki drugi faks ili da probam da napisem/nacrtam neki strip. Videcu
call me diogenes of sinope jer ja tu stojim s lampom šalu u ovom postu ali
ciničan sam da ću ju naći
nate drži se faksa nisi ti na umjetničkoj akademiji ili nešto,,,,,ili igdje
toplo ti preporučujem
-

božemprosti
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by aky-mala » Sun Apr 26, 2020 8:28 am
Dr King of the Pamet wrote:aky-mala wrote:Ni jedno ni drugo xD
oh :0
što si studirala ak smijem pitat?
Zootehniku, poljoprivredni faks u osjeku.
Riješila sve stručne predmete po ps-u, sjebala me matematika I ekonomika (dobro sam napisala)
Matematika mi nikad nije bila dobra strana, a profesor koji je vodio ekonomiku je bio a) supak, b) nikad se nije pojavljivao na satovima, c) bio je prodekan za nastavu d) nisam imala nikakvog predznanja iz ekonomije a on je imao očekivanje da smo svi učili ekonomiju u osnovnoj i srednjoj, i naravno, nije ga bilo briga za studente... Prosjek prolaska kod njega je bio 30%... Ugl... Pošto sam ispucala sve free godine, odlučila napravit pauzu dok idiot ne crkne ili ne promjeni profesiju xD tako i onako nadalje plaćam pa mi svejedno....
-

aky-mala
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Dr. Mirtachu » Sun Apr 26, 2020 8:31 am
aky-mala wrote:Zootehniku, poljoprivredni faks u osjeku.
Riješila sve stručne predmete po ps-u, sjebala me matematika I ekonomika (dobro sam napisala)
Matematika mi nikad nije bila dobra strana, a profesor koji je vodio ekonomiku je bio a) supak, b) nikad se nije pojavljivao na satovima, c) bio je prodekan za nastavu d) nisam imala nikakvog predznanja iz ekonomije a on je imao očekivanje da smo svi učili ekonomiju u osnovnoj i srednjoj, i naravno, nije ga bilo briga za studente... Prosjek prolaska kod njega je bio 30%... Ugl... Pošto sam ispucala sve free godine, odlučila napravit pauzu dok idiot ne crkne ili ne promjeni profesiju xD tako i onako nadalje plaćam pa mi svejedno....
ovo s prolaznosti je takav mood ja sam prošle godine imala 3 takva predmeta i sad su svi rješeni HEEHEE
e znate kaj
znate kaj nisam tbt-ala 2 godine?
you guessed it

-

Dr. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups