Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby božemprosti » Sun Apr 26, 2020 6:57 am

Image
aky-mala wrote:Nego.... Nitko nije odg na moje pitanje... :( igra tko wow?

joj sry stvarno ahahha
mislim da smo svi kolektivno izignorirali ovo pitanje jer nismo htjeli prizvat jednu drugu dotičnu osobu hah

što se tiče svega ostalog aky ljubavi ovo sve što si rekla ima veoma "pojedi sladoled ljeto je" energiju
(iako sam i ja bio više puta bacio pojedi sladoled ljeto je foru ali dotične osobe nisu dovoljo samoaktualizirane očigledno da shvati ovaj moj intellectually superior clapback i ne znam kako da se osjećam
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Sun Apr 26, 2020 7:01 am

Dr King of the Pamet wrote:Image

joj sry stvarno ahahha
mislim da smo svi kolektivno izignorirali ovo pitanje jer nismo htjeli prizvat jednu drugu dotičnu osobu hah

Koga? Anu? Ona bese igrala wow, zar ne? Jel se jos uvek pojavljuje ovde?

I izvini sto nisam skapirala tvoje fore
Mislim da se samo nismo razumeli
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Apr 26, 2020 7:05 am

joj sry stvarno ahahha

što se tiče svega ostalog aky ljubavi ovo sve što si rekla ima veoma "pojedi sladoled ljeto je" energiju
(iako sam i ja bio više puta bacio pojedi sladoled ljeto je foru ali dotične osobe nisu dovoljo samoaktualizirane [strike]očigledno

Haha- treba mi par žrtava koje će mi pomoći riješit quest, vec pun k ga pokušavam riješit, a fali mi ljudi xD

-pa u principu i je... Chill out, you are normal... :) ti se nisi dovoljno jasno izrazio xD ući od najboljih hahha (just kidding)
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Sun Apr 26, 2020 7:08 am

aky-mala wrote:

joj sry stvarno ahahha

(iako sam i ja bio više puta bacio pojedi sladoled ljeto je foru ali dotične osobe nisu dovoljo samoaktualizirane [strike]očigledno

Haha- treba mi par žrtava koje će mi pomoći riješit quest, vec pun k ga pokušavam riješit, a fali mi ljudi xD

-pa u principu i je... Chill out, you are normal... :) ti se nisi dovoljno jasno izrazio xD ući od najboljih hahha (just kidding)

Yeah i think we just have too different senses of humor so the jokes he makes kinda fly over my head

I don't understand you bro fr

Opet izvini

Mozda bi bilo lakse da komuniciramo uzivo pa bih po intonaciji glasa skapirala sta hoces da kazes

Ovako u textu je tesko uvek shvatiti sarkazam npr i tako to
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Sun Apr 26, 2020 7:09 am

Dr King of the Pamet wrote:što se tiče svega ostalog aky ljubavi ovo sve što si rekla ima veoma "pojedi sladoled ljeto je" energiju

Image

TooTiredToThink wrote:Koga? Anu? Ona bese igrala wow, zar ne? Jel se jos uvek pojavljuje ovde?

ana sam adopta, ne posta na forum tak da, aky vjv joj se moš javit u pm
mood: busy listening: Of The Night [Bastille] status: always lurking
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Sun Apr 26, 2020 7:13 am

neli. wrote:Woah... ovaj razgovor je posljednje sta sam ocekivala da ce se desit na stranici koja se zove kokosji frape

Image
ovo sam ja pulling out receipts dok čitam ovaj tvoj post znači
kokošji frape ti je veća drama od sabora i vlade zajedno neli sit back i enjoy the ride
sad ćeš dobit long story short
ovako:
nas nekolicina smo kul i chill i družimo se čak irl
titoboo je neguj mo srbski u stvarnosti ali neironično i vjv pobjegla s laze lazarevića

ugl kak si ti fam?

@aky joj ja bih ti stv vrlo rado htio pomoći ali ja sam poor people i ja nemam laptop/kompjuter pa tak ni wow a stv bih htio to igrat sad pogotovo kad imam vremena......
TooTiredToThink wrote:
Yeah i think we just have too different senses of humor so the jokes he makes kinda fly over my head

I don't understand you bro fr

Opet izvini

Mozda bi bilo lakse da komuniciramo uzivo pa bih po intonaciji glasa skapirala sta hoces da kazes

Ovako u textu je tesko uvek shvatiti sarkazam npr i tako to

@fizika?
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Apr 26, 2020 7:16 am

Nije mi baš hica xD... Imam taj q već hmmm... Godinu, dvije xD

Nego, novo pitanje... Jel itko od vas probao ili kupio c$ tu? Ja neki dan išla probat, I neda mi da kupim direktno sa kartice, moram napravit PayPal, a to nemam i neda mi se zajebavat sa tim... Pa ono, ako netko ima ili imao sličan problem.... Koji savjet je dobrodošao. :3

I understand you completely.... No worries :) jednom kad ufatis laptop i kreneš igrat, ćemo da igramo u duetu xD ako budeš na dobroj strani, naravno.... Horda je zakon xD (haha)
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Stray Stranger » Sun Apr 26, 2020 7:19 am

aky-mala wrote:Ma joj.... Ne sekiraj se... XD

I mojoj okolini, npr, djeca su sad "bitna" tema... Ja nemam djece, nevolim djecu i nikad me djeca nisu privlačila. Većini moje okoline to je tabu tema.... Nedaj bože reci da su djeca bljak. Ali, to je moje mišljenje i moje stajalište sad i nema tog na ovom svjetu tko me može uvjerit u suprotno. Jednog dana, ako ću imat djecu, možda mi se mišljenje promjeni, a možda i ne xD
(samo primjer)
U ovom stadiju mojeg postojanja, najbitnije su mi životinje. I nema onog tko će me uvjerit u suprotno xD
Imaj svoje mišljenje, imaj svoje stajalište, bolje i to nego da si podvodljiva. I apsolutno te potičem da svoje mišljenje i stajalište podijeliš sa drugima (iako im se to mozda neće svidjeti xD). Uvjek će biti netko tko će se složit sa tobom :)

Joj izvini nisam ovo videla da odgovorim
Inace opet hocu da naglasim da se slazem sa svime ovim
A i meni su deca bljak tbh
Ono cisto da znas da nisi sama u tom stavu xD
I hvala ti na strpljenju <3

Dr. Mirtachu wrote:
TooTiredToThink wrote:Koga? Anu? Ona bese igrala wow, zar ne? Jel se jos uvek pojavljuje ovde?

ana sam adopta, ne posta na forum tak da, aky vjv joj se moš javit u pm

A kul sto je jos uvek tu
Cak i ako ne posta vise
Sto kazes, bar joj se mozemo javiti u pm

Dr King of the Pamet wrote:@fizika?

Digla sam ruke od fizike
Zanimljiva je ali me mrzi da ucim
Ne znam da li cu da se prebacujem na neki drugi faks ili da probam da napisem/nacrtam neki strip. Videcu

aky-mala wrote:Nije mi baš hica xD... Imam taj q već hmmm... Godinu, dvije xD

Nego, novo pitanje... Jel itko od vas probao ili kupio c$ tu? Ja neki dan išla probat, I neda mi da kupim direktno sa kartice, moram napravit PayPal, a to nemam i neda mi se zajebavat sa tim... Pa ono, ako netko ima ili imao sličan problem.... Koji savjet je dobrodošao. :3

Ja sam trejdovala c$ za ove easter tokene. Mozda mozes preko tradea da ih dobijes. It seems easier than i thought tbh
Ali pojma nema kako sa direktnom kupovinom :/
Stray Stranger

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby aky-mala » Sun Apr 26, 2020 7:25 am

Ma jesam.... Sa 10 sam došla na 50. Ali imam hrpu stvari na wl koje bi htjela nabavit, da ih skinem sa dnevnog reda.... Pa si mislim, reko da kupim još par I riješim to, jel neki itemi su mi već godinama na wl. Nema veze... Ću da zajebavam ove u vodstvu za to kad će mi bit dosadno xD
aky-mala

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby božemprosti » Sun Apr 26, 2020 7:28 am

aky-mala wrote:I understand you completely.... No worries :) jednom kad ufatis laptop i kreneš igrat, ćemo da igramo u duetu xD ako budeš na dobroj strani, naravno.... Horda je zakon xD (haha)

kad se ja uhvatim laptopa ti ćeš do tad svaki expansion završiti al majke mi bog zna kad ću dobit sreće u životu xd
de reci, jesi ti u srednjoj ili na faksu?
Image
božemprosti

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me