Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Shaireen » Sat Dec 28, 2019 10:55 am
Hiame wrote:Ktoś się orientuje jaka jest uczciwa cena w C$ za to?

Powiedziałabym że około 1200-1400 C$, przynajmniej mówiąc o uczciwej cenie. Zapewne znalazłoby się trochę osób chcących zaoferować więcej, jako że mało kto jest skłonny do wymiany tak wartościowych zwierzaków za C$.
-

Shaireen
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hiame » Sun Dec 29, 2019 5:29 am
~kærlighed~ wrote:Hiame wrote:Ktoś się orientuje jaka jest uczciwa cena w C$ za to?

Powiedziałabym że około 1200-1400 C$, przynajmniej mówiąc o uczciwej cenie. Zapewne znalazłoby się trochę osób chcących zaoferować więcej, jako że mało kto jest skłonny do wymiany tak wartościowych zwierzaków za C$.
Dziękuję. Bo ktoś mi zaoferował 1500c$ i się zastanawiałam czy mnie w wafla nie robi. Wie ktoś jaki jest przelicznik C$ za gemy flight risingowe?
-

Hiame
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Vilkenka » Sun Dec 29, 2019 8:00 am
Hiame wrote:~kærlighed~ wrote:Hiame wrote:Ktoś się orientuje jaka jest uczciwa cena w C$ za to?

Dziękuję. Bo ktoś mi zaoferował 1500c$ i się zastanawiałam czy mnie w wafla nie robi. Wie ktoś jaki jest przelicznik C$ za gemy flight risingowe?
Z tego co kojarzę to 1C$ to 5,9G
A ja w sumie z pytankiem czy ma ktoś może coś z tych stworzeń? Szukam i szukam i nikt się nie chce wymienić -.-

Edit; Dziękuję Finku i Mozaika <3 ;u;
Zostały jeszcze 4 Tylko 3 <3
Last edited by
Vilkenka on Sun Dec 29, 2019 11:29 am, edited 1 time in total.
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Luei » Mon Dec 30, 2019 6:04 am
Mi brakuje już tylko jednego adwentowego i jednego Hannukowego. Mam też sporo zwierzaków do wymiany, także podbijajcie śmiało ;;;;) Jak nie macie niczego z mojej wishlisty, to bierzcie za free. Zależy mi na kompletowaniu kolekcji, jak zbieraniu pokemonów w Pokemon GO~ Byłam dziś na rajdzie na Viriziona w końcu. Wpis do pokedexu i dzida do domu, bo zimno.
-

Luei
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-