Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Crow Jane » Sun Aug 04, 2019 7:56 am
I będziemy się tak zapadać pod ziemię na zmianę XD rp of your dreams
A gdzie by się odbywało to lamienie? W tutejszych 1x1, czy bardziej po kryjomu? Na pewno wolałabym postaci ludzkie od zwierzaczków, ale to mniej więcej tyle z moich wygórowanych wymagań - fantasy lubię (najbardziej urban! uniwersum moich oców to urban fantasy), mogę się pobawić w gotowym uniwersum albo babrać od zera. Z naszych wspólnych fandomów kojarzę w tym momencie tylko DA, ale to bardzo dużo xD nie może być aż tak źle, masz przynajmniej grę! Mi uciekł kot i zostały tylko notatki. [*]
[
lesbian ✧ aquarius ✧ adult ]

Daisaku Ikeda wrote:Living here on Earth,
we breathe the rhythms of a universe that extends infinitely above us.
When resonant harmonies arise between this vast outer cosmos and the inner human cosmos,
poetry is born.
-

Crow Jane
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Crow Jane » Sun Aug 04, 2019 10:31 am
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Pomyślę nad szczegółami i napiszę na pw, bo tutaj tylko migam jak kryptyda. A na razie się kładę, dobranoc i miłych snów, wylęgarnio!
[
lesbian ✧ aquarius ✧ adult ]

Daisaku Ikeda wrote:Living here on Earth,
we breathe the rhythms of a universe that extends infinitely above us.
When resonant harmonies arise between this vast outer cosmos and the inner human cosmos,
poetry is born.
-

Crow Jane
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Fin-chan » Sun Aug 04, 2019 6:33 pm
Miałam iść oglądać ze znajomą stage z Tsukiuty - struła się i musiałyśmy przełożyć spotkanie;
Ale przynajmniej obłowiłam się wczoraj w merch animcowy, że hohoo~! Znajoma zamówiła 20 kilo paczkę losowych rzeczy na yahoo bo prowadzi sklepik na konwencie i część wystawia na allegro. No i wczoraj siedziałam na google, wypisywałam jej nazwy serii których nie zna. A i sama złapałam kilka ślicznych np. pluszowe misie postaci z Uta no Prince-sama AAAHH
Pochwalę się aj k tylko do mnie dojadą <3
Btw. nie ma ktoś zbędnych zielonych i niebieskich "światełek" i nie chciałby się za coś zamienić?
-

Fin-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hiame » Sun Aug 04, 2019 9:21 pm
Jeżeli ktoś czegoś ze zwierzaków eventowych potrzebuje to zrobiłam sobie mały hoard, parę mi jeszcze brakuje ale tego co mam więcej niż dwa mogę za inne eventowe zamienić. Oczywiście darmowe za darmowe, tokenowe najlepiej za ten sam set. Brakuje mi też paru skrzydełek, ktoś za double tego samego setu się zamieni?
-

Hiame
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hiame » Mon Aug 05, 2019 8:44 am
Głośno w duszy klnie na siebie za takie zaniedbanie segregowania
Stwierdziłam że w kwestii sortowania zwierzątek łatwiejszy będzie system rok - rodzaj, i przerzucam teraz ile się da w dobre grupy. Do 2011 już mam ogarnięte, grupy trejdowe staram się też ogarnąć, ale te 120 stron nieposortowanych z najnowszych miesięcy mnie z lekka przeraża... Będę musiała anulować wszystkie trejdy i je ogarnąć tak żeby duble do trade zrzucić >.<
(Swoją drogą dzięki Finu za przypomnienie, i uświadomienie że normalny user w tej chwili moich grup nie ogarnie)
-

Hiame
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me