Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Foxtiny » Sat May 18, 2019 4:12 am
No hej. ;u; Kręciłam się po tym forum, póki nie znalazłam was. Dopiero co się zarejestrowałam i jeszcze zupełnie nie ogarniam tej strony. Skusiły mnie urocze jelonki, do których jeszcze nie wiem jak dotrzeć. W każdym razie pomyślałam, że miło będzie się przywitać. ♥
-

Foxtiny
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hiame » Sat May 18, 2019 7:45 am
Witam! Do jelonków najłatwiej jest dotrzeć wymieniając się z graczami. Sugeruję zajrzeć do zakładki "Archives", w zwierzaczkach znaleźć te które Ci się podobają i zaznaczyć gwiazdeczką (dodać do swojej listy życzeń / wishlisty). W ten sposób będziesz mogła łatwo sprawdzić czy ktoś z kim chcesz się zamienić ma te które Ty chcesz. W zakładce "Adopt" znajdziesz zwierzaki do wzięcia z tego miesiąca - zbierz taką ilość jaką możesz, bo z jednego wyglądu malucha może urosnąć kilka różnych dorosłych zwierzaczków

-

Hiame
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hau-chan » Thu Jun 06, 2019 7:15 pm
Tak, dokładnie, znikam stąd i o ile wtedy była szansa, że wrócę, tak teraz nie ma szans. xD
Hmm, Finuś, raczej ciężko, bo ja prawie nie używam żadnych... Na MALu się mamy w znajomych! xD
I am no longer available here. If for some reason you want to contact me, you can try on my
FR account, though I am not very active there as well.
-

Hau-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nala5 » Mon Jun 10, 2019 5:39 am
Hauku. :C
Smutno trochę, ale wiem, że nie zmienimy twojej decyzji. Więc trzymaj się tam, gdziekolwiek cię los nie poniesie. <3
Jednocześnie przyszłam tutaj z innym pytaniem - grywa ktoś stąd w lioden? Świeżo zaczęłam grę i szukam kogoś kto mi pomoże się wdrożyć etc.
-

Nala5
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me