Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by yumekaczorek » Wed Jan 02, 2019 1:29 am
Rinya wrote:Koreczek!!! Odezwij się na fb czy discordzie bo nigdy nie wiem gdzie pisać. Bo nie wiem gdzie z=czytasz a gdzie nie. Aby nie było jak umawianie się wtedy z Nale. XD
(..)
Drogie Mzimu *tula do serca*
Odezwałam się na discordzie, na fb ostatnio rzadko bywam.... taaaa nie wyszło nam coś to umawianie wtedy, ale obiecuję że w tym roku się poprawię XD
-

yumekaczorek
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Luei » Wed Jan 02, 2019 3:01 am
Po raz pierwszy spędziłam sylwestra poza domem, nie grając w Undertale jak rok i dwa lata temu. Ukochany mnie ugościł, nawet przyszła teściowa zaakceptowała nasz związek, choć transseksualizmu swojego dziecka nadal nie może... Małymi kroczkami, a będzie dobrze, taką mam nadzieję.
Co do gier, to była kiedyś taka ze ślicznymi magicznymi zwierzątkami, lecz nazwy niestety nie pamiętam.
Za czasów podstawówki grałam też w squiby.net, ale tam trzeba klikać, podobnie jak w dragon cave.
Chyba najlepszymi alternatywami do tej pory są flight rising oraz (nadal czekam i mam nadzieję!) Smoki Nightwood.
-

Luei
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by Fin-chan » Wed Jan 02, 2019 3:19 am
Kocham Nightwood, i tęsknię za moimi smokami ;a; Mam nadzieję ze niedługo powrócą.
Sylwek minął klasycznie, przed kompem. Znajoma z Australii stremowała nam najnowszy Musical Touken Ranbu; było dużo śmiechu na chacie, obgadywanie tyłków aktorów i rozmowy tym co dzieje się na scenie.
Wcześniej też dwa streamy na żywo oglądałam z ich występami Sylwkowymi w dwóch różnych studiach w Tokio xD <pracowite te Miecze, nie ma co>
Mam nadzieję że w tym roku uda mi się pojechać do Chiby na występ mojego ukochanego chłopca, AWWW
<2.5Dimension to piekło, bardzo przyjemne xD>
Obecnie czekam aż jego płyty dotrą do pośrednika a potem do mnie <3
-

Fin-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by s i i c y o . » Wed Jan 02, 2019 3:23 am
No jeśli chodzi o szaleństwa sylwestrowego wieczoru to to małe gunwo zwane mną poszło spać o 10. Tak, 10 wieczorem :')
i to straszne Fin, ale ja tak bardzo nie rozumiem o czym mówisz, że muszę analizować Twoje posty słowo po słowie *bardzoniewtemacie* x'D
█
●
■
█
█
█
●
█
■
■
█
●
█
█
●
■
█
█
█
●
█
■
■
█
●
┏━━ »»————- -————«« ━━┓

the cake is a lie.
♪♫♪
hi. that's me ->
trades | art shop {wip} | steam
♀ | adult | gamer
┗━━ »»————- -————«« ━━┛
-

s i i c y o .
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Hau-chan » Wed Jan 02, 2019 3:29 am
No to ja się pochwalę, ten sylwester był pierwszym od kilku lat, którego pamiętam w całości. Ba, piłam tylko colę i łyk szampana o północy. To jest naprawdę osiągnięcie w moim przypadku. xD
O 2 grzecznie wróciliśmy od kumpla i poszliśmy spać. Czyli generalnie jestem zadowolona. Chociaż chciałam siedzieć w chacie i grać w GTA, to mimo wszystko było przyjemnie.
I am no longer available here. If for some reason you want to contact me, you can try on my
FR account, though I am not very active there as well.
-

Hau-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fin-chan » Wed Jan 02, 2019 3:29 am
Lepiej być nieświadomym, wierz mi xD
Touken Ranbu to gra i dwie serie anime; na jej podstawie powstał musical i stage z aktorami. W grze chodzi o ochronę historii Japonii, gracz jako Saniwa przywołuje znane miecze pod postacią ładnych chłopców.
2.5 Dimension Dance Live to właśnie te teatralne wersje znanych anime.
A mój ukochany aktor to Sato Ryuji i jest najpiękniejszym chłopcem na świecie ☆*:.。.o(≧▽≦)o.。.:*☆
Uwielbiam go, niezależnie czy gra Kashuu w Toukenach, Sasuke w Naruto czy występuje jako on sam ze swoim zespołem.
Ale już nie kłapię ozorem

<przegląda stare wiadomości z CS> oho! Hardziu a pamiętasz to?

Last edited by
Fin-chan on Wed Jan 02, 2019 4:20 am, edited 1 time in total.
-

Fin-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me