............- writing - i will not be engaging in any site activity apart from my writing my mental health is not and has not been in a good state for a long time and i am unable to keep up with social interactions. i hope you understand
Trading my pets for art. DM me on Discord @garbagegremlins if you're interested in doing art for any of them. I'm not active here I won't see pms until several months later, if you need to contact me find me on discord
──-──────────────────── ❝bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio❞ ────────────────────-── ███░█████████████████ █ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
███░█████████████████ █ ──-──────────────────── ❝bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio ❞ ────────────────────-── ███░█████████████████ █
███░█████████████ █ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ──-─────────────── ❝coding creditkalonsart shop toyhouse❞ ❝bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio bio❞ ───────────────-── ███░█████████████ █