Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Ushuaya » Sun Mar 06, 2011 6:40 am
Ja chodziłam 2 lata na lekcje pływania ze względu na skrzywiony kręgosłup :33
Pir, a ja już nie mogę się doczekać końca roku, by w końcu pożegnać się z tą szkołą do, której chodzę >33
Mam na oku polską-japońską szkołę plastyczną ponadgimnazjalną [chyba jedyną w Polsce], albo zwykłe Liceum Profil mat-fiz x33

You exist because we allow it
and you will end because we demand it.

I and my sister Wilczurka use the same computer. Please don't ban us.
-

Ushuaya
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Sun Mar 06, 2011 6:47 am
Ja mam plastyka w innym mieście, ale jak to wiele osób mi mówi 'nie ma co robić z hobby pracy' szczególnie, że ja nie umiem malować jak ktoś mi coś każe. Miałam iść na geo-anga, ale w tym roku wywalili ten profil i dupa, albo pójdę na mat-infa albo na ogólny D: Nie trawię matmy, czemu tu nie ma informatyczno językowego profilu? XD WIocha. Moge iśc jeszcze do technikum leśniczego i zostane NAleśnikiem xD

Don't try to approach me. I bite.
-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Ushuaya » Sun Mar 06, 2011 6:52 am
Będziesz w lesie wilki gwałcić gonić xDDD
Ja mam ambicje na weterynarię, bądź architekturę, ale żem z fizyki matoł to nie ma o czym mówić I3 No, ale ma tą polsko-japońską szkołę się nakręciłam 8D Ale i tak pewnie nic z tego nie będzie :C Jakiego języka chciałabys/zamierzasz się uczyć? [prócz Englisha] :3

You exist because we allow it
and you will end because we demand it.

I and my sister Wilczurka use the same computer. Please don't ban us.
-

Ushuaya
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Sun Mar 06, 2011 6:56 am
Ja chciałam później na politechnikę rzeszowską na kierunek... em... pilot? Nie wiem jak to tam sie zwie, ale tam szkolą na pilotów, a ja chciała bym umieć latać YY No, ale z fizyką i matmą się nigdy nie pogodzę, więc odpada a poza tym około 15 osób co roku zdaje na licencje pilota więc... nie miała bym szans xD A z wilkami to inna sprawa, bo mojej znajomej ojciec, jest jednym z największych polskich znawców wilków, więc mam wtyki, a i na wykłady do niego chodziłam, więc mniejwięcej wiem o populacjach w moich górach xD 3 watahy monitorowane, razem koło 200 osobników żyje : D
Ja.. ja bym chciała... a bo ja wiem xD Inglisz jest spoko, a tak poza tym... no nie wiem xD

-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Pirit » Sun Mar 06, 2011 7:09 am
Nie nienawidzę japońskiego, ale uważam że jest przereklamowany. XD Mdli mnie na widok dzieci, które po obejrzeniu jednego anime chcą jechać do japoni, ucza się japońskiego, ogólnie mają kota na punkcie japońców, to chore XD

-

Pirit
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Kag » Sun Mar 06, 2011 7:52 am
Pir, jesli chodzi o dzieci to to jest chore xD ale ja dzieckiem nie jestem i fascynuje mnie wszystko co zwiazane z Japonia. Kultura, religie, zwyczaje, technolologia. Chcialabym zobaczyc japonski ogrod, jakas japonska swiatynie i obejrzec plaze na Okinawie. Japonie lubilam jeszcze zanim poznalam anime.
Co do kierunkow to studia mam do dupy. Zamkneli moj kierunek i musialam zmienic specjalizacje :<
-

Kag
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me