Flying Puppy wrote:A jak se vám líbí ti noví zvířata za březen, jsem zvědavá na tohoto :
Adopt virtual pets at Chicken Smoothie!
...Lost... wrote:Flying Puppy wrote:A jak se vám líbí ti noví zvířata za březen, jsem zvědavá na tohoto :
To jo no co znej vykutí ...
ℋucul ℒover wrote:...Lost... wrote:Flying Puppy wrote:A jak se vám líbí ti noví zvířata za březen, jsem zvědavá na tohoto :
To jo no co znej vykutí ...
Podle mě budou nějak inspirovaný Japonskem...
Nacházíš se v Crying forest. Je zde nevyřešené tajemství. Všichni jsou tady šťastní, ale zároveň nešťastní. Co se stalo? Mluv s nima, zijsti to. Ale pozor, les tě snadno pohltí a i ty budeš jedním z nich...
Dodržuj všechna pravidla CS a buď milý. Samozřejmě buď vlk
Zapojit se může každý, ale musíš psát takto...
Vyrob si avatar, ikonku, banner nebo něco takového a umísti to vedle nebo před text, pokaždé když budeš psát. Tvůj text by měl mít alespoň 10 řádků aby to stálo za to, nejlíp 2 odstavce ale není to pravidlo! Je to jen na tobě, jen prosím ne 1 řádek
Niiio wrote:Wolf's Cry | Semi-literate | wolf RPG
Máš rád/a vlky? Chceš upustit od reality? Chceš si vyzkoušet jaké to je být vlk? Máš jedinečnou příležitost... Proč nepopustit uzdu své fantazii?
PrologNacházíš se v Crying forest. Je zde nevyřešené tajemství. Všichni jsou tady šťastní, ale zároveň nešťastní. Co se stalo? Mluv s nima, zijsti to. Ale pozor, les tě snadno pohltí a i ty budeš jedním z nich...
PravidlaDodržuj všechna pravidla CS a buď milý. Samozřejmě buď vlk
Jak psát/zapojit seZapojit se může každý, ale musíš psát takto...
Vyrob si avatar, ikonku, banner nebo něco takového a umísti to vedle nebo před text, pokaždé když budeš psát. Tvůj text by měl mít alespoň 10 řádků aby to stálo za to, nejlíp 2 odstavce ale není to pravidlo! Je to jen na tobě, jen prosím ne 1 řádek
Prosím přidejte se a klikněte na nadpis <3
...Lost... wrote:Niiio wrote:Wolf's Cry | Semi-literate | wolf RPG
Máš rád/a vlky? Chceš upustit od reality? Chceš si vyzkoušet jaké to je být vlk? Máš jedinečnou příležitost... Proč nepopustit uzdu své fantazii?
PrologNacházíš se v Crying forest. Je zde nevyřešené tajemství. Všichni jsou tady šťastní, ale zároveň nešťastní. Co se stalo? Mluv s nima, zijsti to. Ale pozor, les tě snadno pohltí a i ty budeš jedním z nich...
PravidlaDodržuj všechna pravidla CS a buď milý. Samozřejmě buď vlk
Jak psát/zapojit seZapojit se může každý, ale musíš psát takto...
Prosím přidejte se a klikněte na nadpis <3
Můžu tam psát česky?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests