Czech, let's chat!

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Czech, let's chat!

Postby Lufi » Tue Mar 01, 2011 4:10 am

Niiio wrote:
lufik12 wrote:tyjo tak gratuluji :)
cosi za něj dala? :)

Kují :D http://www.chickensmoothie.com/trades/v ... 5e-oMMmORw nezdá se mi to moc, spíš nefér pro něj :D

nn bylo to stále nefér pro něj/ní ;) ale hodně dobrej obchod :) Tak už je aspoň další čech comá nejvzácnějšího peta i hafana :D :thumbup:
Lufi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Featherwolf. » Tue Mar 01, 2011 5:23 am

Bananekk wrote:Chcete vidět mého nejvzácnějšího peta?
OKay tady je
Image
Pet's name: Cherry
já vím děs mno.

TO MÁŠ DOBRÝ SIMTĚ!
Image

[Fed up with society’s definition of how life should be played out.]

Featherwolf.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Featherwolf. » Tue Mar 01, 2011 6:02 am

Bananekk wrote:Opravdu? a co máš ty :D Sunjewel nebo jak se to menuje (to co maš v signatůře)

Jo :D a blue sorbeta a nonswirla od Tess a to je tak všechno, jsem švorc :D
Image

Featherwolf.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Lufi » Tue Mar 01, 2011 7:21 pm

já rači mlčim že? :D
Kompletní srpen a z července mi chybí jen jeden pes :D no celkově mi chybí jen 7 petů pro celou CS sbírku :D
2 zebry, 3 krysy, banán a dog tag :D
zbytek mám :D
ale moje nejoblíbenější sou Sun Jewel, Moonswirl, UR Butterfly, SunBack, Blue Tox, Joker a asi Wood Angel... to jsou moje největší zlatíčka :) moji nejvisněnější :) ale jinak si vážim všech mích vzácných petů samo :)

Image Image Image Image
Lufi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Viktoria's » Wed Mar 02, 2011 1:06 am

MOJE MILOVANÉ zlatíčko:
Image

A jen za JOKERA... xD
http://www.chickensmoothie.com/trades/v ... n1rWglOPGg
Viktoria's

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Lufi » Wed Mar 02, 2011 5:02 am

tak jestliže to byl zas její vysněný drým pet tak proč ne žejo ;)
to gratuluji :)
Lufi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Featherwolf. » Wed Mar 02, 2011 6:05 am

lufik12 wrote:tak jestliže to byl zas její vysněný drým pet tak proč ne žejo ;)
to gratuluji :)

Ne nebyl. Chudák holka, chtěla jsem jednoho jejího psa + jokera nabídla jsem něco VR... Ona si myslela že Joker je nejvzácnější. Chtěla by toho moonswirla zpátky, není blbá a poptala se, protože jsem ji říkala co dělá že za jokera je to fér, bo to cancla. Tak mi psala že sorry že byla hnusná, že jí to jen naštvalo a že jí to moc mrzí že ho vyměnila... Je mi jí líto, sorry Lost :(
Image

Featherwolf.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Lufi » Wed Mar 02, 2011 7:11 am

to už potom záleží na Lost jestli jího vrátí když to byl omyl... je fkt že méně zkušený lidi setu hodně zpletou a myslí si že vzácnost peta záleží na jeho poptávce ale tak to neni... joker je jeden z nejvyhledávanějších... kuli svému designu a originalitě... i já ho měla jako úplně 1. drým peta kdysy... a taky jsem si kuli tomu myslela žeje jeden z nejvzácnějších když jsem tu začínala... ale pak když sem našla jak totu je s raritou tak mě překvapilo žeje tak nízko oproti ostatním... takže tu holčinu úplně chápu žese tím spletla... a taky mi jíje líto když to nevěděla a chtěla byho zpátky... já mám všecko z poctivích obchodů... věčinou semnou lidi vyměňovali podle toho jak se jim pet líbí nekoukali nato jak je cený... mnoho znich to nezajímalo takže tohle je o štěstí na koho narazíš... ale tadle zato fkt nemohla páč stou raritou taky neměla zkušenosti jako já dřív...
ale jak říkám záleží na Lost
Lufi

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Featherwolf. » Wed Mar 02, 2011 7:31 am

lufik12 wrote:to už potom záleží na Lost jestli jího vrátí když to byl omyl... je fkt že méně zkušený lidi setu hodně zpletou a myslí si že vzácnost peta záleží na jeho poptávce ale tak to neni... joker je jeden z nejvyhledávanějších... kuli svému designu a originalitě... i já ho měla jako úplně 1. drým peta kdysy... a taky jsem si kuli tomu myslela žeje jeden z nejvzácnějších když jsem tu začínala... ale pak když sem našla jak totu je s raritou tak mě překvapilo žeje tak nízko oproti ostatním... takže tu holčinu úplně chápu žese tím spletla... a taky mi jíje líto když to nevěděla a chtěla byho zpátky... já mám všecko z poctivích obchodů... věčinou semnou lidi vyměňovali podle toho jak se jim pet líbí nekoukali nato jak je cený... mnoho znich to nezajímalo takže tohle je o štěstí na koho narazíš... ale tadle zato fkt nemohla páč stou raritou taky neměla zkušenosti jako já dřív...
ale jak říkám záleží na Lost

však jo, já ji to nebudu vyčítat at udělá cokoliv, jen ji chápu i já vyměnila nickova unicorna (co si pamatuju měla jsem ho, jestli se nepletu) a vidíte? ted je omg... A taky, měnila jsem rare za méně cený rare a tak... no prostě jsem byla blbý nováček :( I já to tak měla s jokerem
Image

Featherwolf.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me