Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by decalcomanie » Mon Feb 21, 2011 6:31 am
Aggy-chan wrote:No to po problemie - nikt ich nie ma na sprzedaż najwyraźniej. |3
O - ładne, Sitru~
*słucha piosenki liniując kolejny screen w GIMPie i czekając, aż Hai jej odpisze*
No, mam parkę do breedowania.
Jeden kosztował 800k, więc kupiłam za 1.6 miliona parkę.
╔════════════════════════════╗
✿ milo / any pronouns / pan / a real life puppy ✿
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
i'm milo! i really love k-pop, j-pop and video games ♡ i also love talking to people so i'm here to chat about anything and everything. i'm really chatty and i adore people and listening to them speak about the things they love. i just love making everyone happy ♡
╚════════════════════════════╝
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by decalcomanie » Mon Feb 21, 2011 6:46 am
Shandiàn wrote:No, parka ładna będzie, nie ma co.
Mozliwe ze nikt nie ma. Ale Wajii z markings Stars jest ho ho i jeszcze trochę. Dziwne. Chociaż wiekszosc starsza, moze wtedy byly popularniejsze... znaczy się czestsze
Być może.
Chociaż ja nie mam żadnego Wajasa, który ma Star Markings.
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
i'm milo! i really love k-pop, j-pop and video games ♡ i also love talking to people so i'm here to chat about anything and everything. i'm really chatty and i adore people and listening to them speak about the things they love. i just love making everyone happy ♡
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by decalcomanie » Mon Feb 21, 2011 6:57 am
Shandiàn wrote:Wiesz, ja patrzę w Waja search i czasami zaznaczalam Stars bo chcialam sobie kupic jakiegos tempesta czy cos innego i dlatego troche ich mam, ale tez wiekszosc to widzialam szukając itp.
A ty tylko zbierasz Tempesty?
Ja wszystkie zbieram, zależy, których wygląd mi się podoba.
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me