Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by decalcomanie » Tue Feb 15, 2011 11:59 pm
Aggy-chan wrote:Sitru, ja grałam długi czas ale ostatnio przestałam. A masz jakieś problemy z tym czy jak? Jakby co mogę pomóc o ile będę wiedzieć - jak mówiłam nie byłam tam dość długo :3
Znaczy, jeszcze nie do końca rozumiem o co chodzi z mutacjami, markingami itp. xD
Więc jeśli wiesz o co chodzi, to byłabym wdzięczna jakbyś mi wytłumaczyła.
╔════════════════════════════╗
✿ milo / any pronouns / pan / a real life puppy ✿
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
i'm milo! i really love k-pop, j-pop and video games ♡ i also love talking to people so i'm here to chat about anything and everything. i'm really chatty and i adore people and listening to them speak about the things they love. i just love making everyone happy ♡
╚════════════════════════════╝
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Rinya » Wed Feb 16, 2011 12:11 am
Lemon Of Darkness wrote:Aggy-chan wrote:Sitru, ja grałam długi czas ale ostatnio przestałam. A masz jakieś problemy z tym czy jak? Jakby co mogę pomóc o ile będę wiedzieć - jak mówiłam nie byłam tam dość długo :3
Znaczy, jeszcze nie do końca rozumiem o co chodzi z mutacjami, markingami itp. xD
Mutacje to na przykład rogi, skrzydła. Markings to to co na ciele.
Jeśli tworzysz swoją Waję (Custom) możesz je wybrać. Inaczej przechodzą na młode losowo po rodzicach.
Można także dołożyć coś za pomocą Potions, które można zrobić za pomocą rzeczy z Minig.
Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. Ja się douczałam z wikipedii ich (adresu nie pamiętam) xD
Dodatkowo mam w domu lodówkę i nie mogę myśleć >:
“ If you make a promise, you keep it, if you make a mistake, you apologize...
Dᴇғᴇɴᴅᴇʀ ᴏғ Cʜɪʟᴅʜᴏᴏᴅ Dʀᴇᴀᴍs
And if you give someone a dream, you defend it to the end... ”▫ trades ▫ charas ▫ my precious ▫
-

Rinya
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by decalcomanie » Wed Feb 16, 2011 12:15 am
Aggy-chan wrote:Lemon Of Darkness wrote:Aggy-chan wrote:Sitru, ja grałam długi czas ale ostatnio przestałam. A masz jakieś problemy z tym czy jak? Jakby co mogę pomóc o ile będę wiedzieć - jak mówiłam nie byłam tam dość długo :3
Mutacje to na przykład rogi, skrzydła. Markings to to co na ciele.
Jeśli tworzysz swoją Waję (Custom) możesz je wybrać. Inaczej przechodzą na młode losowo po rodzicach.
Można także dołożyć coś za pomocą Potions, które można zrobić za pomocą rzeczy z Minig.
Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć. Ja się douczałam z wikipedii ich (adresu nie pamiętam) xD
Dodatkowo mam w domu lodówkę i nie mogę myśleć >:
Ahaaaa. Teraz rozumiem, dziękuję bardzo.
A im więcej mutacji lub markingów tym bardziej kosztowna Waja?
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
i'm milo! i really love k-pop, j-pop and video games ♡ i also love talking to people so i'm here to chat about anything and everything. i'm really chatty and i adore people and listening to them speak about the things they love. i just love making everyone happy ♡
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by decalcomanie » Wed Feb 16, 2011 12:23 am
Aggy-chan wrote:Niekoniecznie. Najbardziej cena zależy od gen. Gen 1 (custom) czy gen 2 są o wiele droższe od na przykład gen 162. xD
Aha, dziękuję. Teraz sobie chyba poradzę xD
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by decalcomanie » Wed Feb 16, 2011 12:32 am
Aggy-chan wrote:Proszę bardzo. I jakby co mogę służyć pomocą o ile cokolwiek zrozumiałaś z tego co napisałam. |3
Normalnie aż tam weszłam aby zobaczyć co się pozmieniało. I zauwazyłam nowa rasę ^^.
*trzyma łapki na cieplutkim kakauku*
Tak? A jakiej rasy nie było kiedyś?
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by decalcomanie » Wed Feb 16, 2011 12:38 am
Aggy-chan wrote:Od kiedy tam jestem doszły Imp'y i Spitz'e. :3
Masz jakąś ulubioną rasę tam? ^^
Wszystkie mi się podobają, nie mam jeszcze ulubionej rasy.
A ty masz jakąś ulubioną rasę?
︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵‿︵
-

decalcomanie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me