ajm konfjuzd...xD...
nvm...mah...ostavi...:3
ali su tresnje crvene,ali su tresnje crvene...moj duh je u svim tim krosnjama...<3
tscatiky wrote:Hej.
Nije me duugo bilo,jel.
Hey, Zo, čestitam!!
Mirtachuy ¤ wrote:Benkinersofobija...ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...strah da ne dobijes pismo od Hogwartsa za 11 rodendan....AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...aaa loodi Perzej...
Foxanna wrote:@Zoey: Gz....
Mirtachuy ¤ wrote:zahvaljujem! ali...mahh...mozete me zvat Mirta...iako bih preferirala Jenny...al dobrooooooooooo...xD
ode ja...javim se...prije nastupa...
Mirtachuy ¤ wrote:-.-'
oink....xD
znate sto kaze svinja uticnici?
tko je tebe zabetoniro?
Mirtachuy ¤ wrote:udri po Mirti!...-.-'
ocete da i ja odem?!...*sarkasticni glasic*
Zoey wrote:Nessie wrote:Vidiš, ja nikad u njemu nisam radila. Cijelu osnovnu školu infa je bila za office, neke osnove html-a, mrvičak Basica i ostalo smo se igrali. Sve kaj sam naučila programirat naučila sam u Petoj.
Aha. ^^
Mi smo dosad ucili samo Terrapin. :S
U knjizi se pojavljuje i Basic (i to svake godine,od petog razza) ali ga nikad ne radimo.katturai wrote:Evo,upravo završilo natjecanje iz BASICA.
....
Uuuf......
Da,mi imamo iz Basica,Pascala,Terrapin Loga i mislim dae to to.Al jos ne kuzim ko ide na ta natjecanja iz Basica i Pascala (kod nas). :S Aha,mozda osmasi! xDD
A mozda je profa (dosla je u skolu prie par godina) odlucila uzimat samo za Terrapin. :S
Ma nezz,na nekoj stranici pise da u nasoj skoli ima i iz Basica i Pascala.
Moj tata je ucio samo Basic i Pascal. =P
I jos neke tam,al zapp mozda tad Terrapin nie ni postojao. xDD
program sort;
var a:array[1..100] of integer; i,j,t:integer;
begin
writeln('Koliko niz ima elemenata?')
readln(n)
for i:=1 to n do begin writeln('Unesi',i,'.element.');
readln(a[i]);
end;
for i:=1 to n-1 do
for j:=i+1 to n do