Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by zoey » Tue Feb 08, 2011 2:38 am
Nessie wrote:Kaaaarla, vratila si se, napokon neko koliko-toliko normalno i posve nedepresivno biće uz mene. <3
Jbmu, još se nisam oporavila od onog rođendana. =.= Aj nid slip. Nau. Al sutra pišem dva testa i čeka me zadaća iz latinskog pa niš od tog. T.T
Haha aww. <3
Imam i ja posla.Pita hrvatski i vjeronauk (da znm o.O),imamo hrpu zadaće i još moram sutra vježbat za infu,natjecanjee. =P
Mislim,sutra imamo blok sat pa će nam sigurno dat neke zadatke za vježbanje,inače je natjecanje u četvrtak. xP
-

zoey
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Plok » Tue Feb 08, 2011 2:40 am
ja vas nist ne kuzim
wb Zoey
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

-

Plok
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nessie » Tue Feb 08, 2011 2:50 am
Zoey wrote:Nessie wrote:Kaaaarla, vratila si se, napokon neko koliko-toliko normalno i posve nedepresivno biće uz mene. <3
Jbmu, još se nisam oporavila od onog rođendana. =.= Aj nid slip. Nau. Al sutra pišem dva testa i čeka me zadaća iz latinskog pa niš od tog. T.T
Haha aww. <3
Imam i ja posla.Pita hrvatski i vjeronauk (da znm o.O),imamo hrpu zadaće i još moram sutra vježbat za infu,natjecanjee. =P
Mislim,sutra imamo blok sat pa će nam sigurno dat neke zadatke za vježbanje,inače je natjecanje u četvrtak. xP
Infa <3 Danas sam ju pisala, samo teoriju. Tolike petlje u sortiranju da ti se i mozak spetlja. xD Sretno na natjecanju! :*
-

Nessie
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by zoey » Tue Feb 08, 2011 2:55 am
Πλοκ wrote:ja vas nist ne kuzim
wb Zoey
hahah xD
hvala

Nessie wrote:Infa <3 Danas sam ju pisala, samo teoriju. Tolike petlje u sortiranju da ti se i mozak spetlja. xD Sretno na natjecanju! :*
Hahah. xD
Hvala tii. :*
[e]jbt,prije jedno mjesec dana sam gledala koji je dan 9.2. i sigurna sam da je pisalo da je četvrtak

onda mie ipak natjecanje u srijedu xDD
-

zoey
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by 2246 » Tue Feb 08, 2011 8:19 am
Neću odgovarat više na ovaj topic...Ionako me svi zaboravili..D:...
Neće me bit ni na chatu ni ovdije..+Ne vidite kada sam online.Dakle nećete više imati kontakta sa mnom...To će biti gore za mene,ali pitam se.Zašto vam to govorim kada svi vi imate pregršt svojih problema,pa je to jedan razlog više zašto vas napuštam...
Denis mi je poslao jednu poruku,da ništa ne traje vječno.To me poteklo na mišljenje,dakle...Ova moja patnja će završiti?...Pitam se kada,ali voljela bi uskoro.
Vaše poruke bi me razveselile...Jedino ako nisu,naravno u lošem smislu...
Pa...
Zbogom..
Odoh,svojim...Putem života...Koji je zasada,tužan.
Nina♥
-
2246
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by zoey » Tue Feb 08, 2011 8:36 am
Nikolina wrote:Neću odgovarat više na ovaj topic...Ionako me svi zaboravili..D:...
Neće me bit ni na chatu ni ovdije..+Ne vidite kada sam online.Dakle nećete više imati kontakta sa mnom...To će biti gore za mene,ali pitam se.Zašto vam to govorim kada svi vi imate pregršt svojih problema,pa je to jedan razlog više zašto vas napuštam...
Denis mi je poslao jednu poruku,da ništa ne traje vječno.To me poteklo na mišljenje,dakle...Ova moja patnja će završiti?...Pitam se kada,ali voljela bi uskoro.
Pa...
Zbogom..
Nina♥
Nemoj tako BuBBili. <3
Ma denis je pošašavio skroz naskroz,odlučio nas ostaviti.Ne slušaj njega.
Odlaziš jer imamo pregršt svojih problema?Ja sam na ovom forumu da pričam svama i zaboravim na sve probleme!
Nemoj ići...Nemoj da Mirtica plaki =( Nemoj da ja plakim =(
-

zoey
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Foxanna » Tue Feb 08, 2011 7:54 pm
Nikolina wrote:Neću odgovarat više na ovaj topic...Ionako me svi zaboravili..D:...
Pa...
Zbogom..
Nina♥
O.O *šuti nekoliko minuta*
Nika, ja ne mogu vjerovati. Nakom sveg onog, u jednu ruku imaš pravo. Ništa na traje vječno, ali to ne znači da....
Ah, evo opet moje filozofije.
Naravno da će ti biti bolje u životu. *lupi se o glavu*
Oprosti, sjetila sam se nećeg... Mrzim ovo raditi, ali dobro... Nije nikad sve tako crno. Jest, slušala sam tvoje probleme i meni je iskreno žao.... Jer... Jer....
ARGH, DOSTA!! NEMOGU VIŠE!! MA KOLIKO JA TRUDA ULOŽILA ZA SVE ŠTO RADIM DRUGIMA, ŠTO MI NITKO NE VRAĆA BAREM MALO, NIŠTA JA NE DOBIJAM. DOSTA - MI - JE - SVEGA - !!!!
ETO, I MENE JE NEŠTO PUKLO!!!! NE GOVORIM DA SAM JEDINA, VEĆ DA -DA ............
*plačljivo* Jednostavno ne želim da drugi žive kao ja...
Da drugi pate kao i ja. Zato im i pomažem. Vidjet ćeš ti, Nikice, kad će sve biti gotovo. Jer je meni zaista DOSTA moje filozofije....
-

Foxanna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Dr. Mirtachu » Wed Feb 09, 2011 1:52 am
Pa...
Zbogom..
Nina♥
pa daaaaaaaaaaaaaaa...sad me ostavi...-.-'...ko mi je pomogo u petak? a? A?! ko?!
TI!! ETO TKO!...ne budi takva i vrati se...
osim toga...ti najbolje poznajes rp i najbolje mi mozes pomoci...daj se vrati...denis je otiso jer mu se neda druzit sa djecom...(valjda,a i nije znao da ja imam 93...

)
vrati se...

@foxanna-ne mislis da je fanpage protiv pravila? nije da se nebi prijavila...al...
-

Dr. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-