katy123 wrote:To je děs. =D Vůbec nestíhám. A už si nepamatuju kde co bylo. Nepíšete si to náhodou? =D
Ja osobne tiež nestíham a keď si potrebujem skontrolovať čo mám a čo ne tak idem do toho Event Discussion a tam si to pozrem kde čo je

katy123 wrote:To je děs. =D Vůbec nestíhám. A už si nepamatuju kde co bylo. Nepíšete si to náhodou? =D
Makki wrote:katy123 wrote:To je děs. =D Vůbec nestíhám. A už si nepamatuju kde co bylo. Nepíšete si to náhodou? =D
Ja osobne tiež nestíham a keď si potrebujem skontrolovať čo mám a čo ne tak idem do toho Event Discussion a tam si to pozrem kde čo je
Nelairi wrote:Achjo, nejvíc teď sháním tokeny na toho Qiel'u a hádejte co... za dnešek už mám 4 tyhle banner hajzlíky
.
Hlavně, když jsem je chtěla, tak ne a ne je najít
Nelairi wrote:Nelairi wrote:Achjo, nejvíc teď sháním tokeny na toho Qiel'u a hádejte co... za dnešek už mám 4 tyhle banner hajzlíky
.
Hlavně, když jsem je chtěla, tak ne a ne je najítSuper, právě jsem chytla dalšího... arrgh, já chci tokenyyy![]()
Makki wrote:Nelairi wrote:Nelairi wrote:Achjo, nejvíc teď sháním tokeny na toho Qiel'u a hádejte co... za dnešek už mám 4 tyhle banner hajzlíky
.
Hlavně, když jsem je chtěla, tak ne a ne je najítSuper, právě jsem chytla dalšího... arrgh, já chci tokenyyy![]()
buď rada že máš len dvoch..ja ich mám už osemD
Nelairi wrote:Ariska: Tak toho mám naštěstí jen jednoho
Jinak, těch křečků mám už 5 a to všechny z dneška![]()
Ale konečně se mi podařilo ho dostat ♥
Pet's name: Qiel'u
Adopt virtual pets at Chicken Smoothie!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests