aky-mala wrote:božemprosti wrote:Do yall do weddings?
Me, me, me! XD Ali nije bilo ništa vrijedno pisanja osim šta mi se haljina cjelo vrijeme petljala pod noge. (i dragi nije znao plesat)
Ali sam se ja sjetila još dvojice xD
Jedan je bio stariji od mene i krenuli mi petljati, sve išlo super, on dolazio po mene da se družimo (vozio je, a ja još bila u audi-a-pjeske) i odjedanput tišina..... Nema poruka, nema poziva, ne javlja se, a i kad se javi to je bilo "a nemogu sad pričat, taman izlazim iz kuće, sad došo sa posla,..." meni puko film i otišla do njega da ga pitam koji k, a on se idalje izvlači, petlja, petlja da bi mi na kraju rekao da je upoznao neku.... To sve je bilo u roku od možda 2 mjeseca, a mi nismo došli ni do kissikiss.... Mislim, kužim da ne želiš ništa samnom, ali šta mi to nemozes reci normalno ko osobi nego se tu izvlačis na gluposti.... Shvatila bi to da smo mi hodali, ali ništa nije bilo između nas.....
Drugi je isto kratko trajao... Lol
Bio u bendu (hahah) i krenuli kao nešto petljati, sve super da bi se ispostavilo da je petljao sa nas dvije u isto vrijeme i nakon mjesec dana odlučio da mu je ta druga bolja... Kad smo se jednom našli (sa njegovim društvom) i krenuli petljati, mi je ukraden novčanik i mobitel.... Frend koji je "pazio" stvari se samo pokupio i otišao da nije nikom ništa rekao (bili smo vani)
Mogu dat par natuknica o petom...
Bio je mnogo stariji od mene.... Imao ženu sa djecom.... Na pričao mi brda i doline... Ja bila spremna prihvatit sve to.... Pa se počeo ponašat ko djete. Sa jedne strane žalim zbog te cjele godine, ali sa druge strane, do sad nijedan nije bio bolji u |¬__|
Emocionalno me skoro skroz uništio pa se zbog njega ne čudim kad ljudi pričaju u kakvim su vezama i ostaju u takvim vezama...
Učiš dok si živ.....
A što se tiče ovih šta neznaju za "imam dečka", ja sam se prestala zivcirat oko takvih.... Meni je najdraže kad mi se javi neko preko fejsa ili sličnog sa "u single?" ili "send pic" uhhhh :) ja znam po cjele dane plakat od smijeha šta im radim.... Jedan mi je nakon 4 dana reko da mu prestanem odgovarati (nakon šta je on meni poslao poruke u nadi "free pic") sreća u nesreći je da imam ćelavu mačku xD dalje možete sami zaključit hahahaha