aky-mala wrote:Pa postoji paint.... Presaras se markerom I to je to.... Mene zanima konj, ne princ xD

TooTiredToThink wrote:E ja igram fr od skoro, od prosle godine
Isti mi je username kao ovde xD
najs bum te followala
aky-mala wrote:Pa postoji paint.... Presaras se markerom I to je to.... Mene zanima konj, ne princ xD
TooTiredToThink wrote:E ja igram fr od skoro, od prosle godine
Dr. Mirtachu wrote:TooTiredToThink wrote:E ja igram fr od skoro, od prosle godine
najs bum te followala
Šta mu bi da nije među nama više?
Holstain je isto lepi
TooTiredToThink wrote:Ee koji je tebi username a te dodam u prijatelje xD accidentally just deletead all my alerts so...
Also kad vec pricamo o fr, palo mi je na pamet da se malo zanimam i da dizajiram human characters based on my dragons, dal misli neko da je dobra ideja ili ?
Dr. Mirtachu wrote:TooTiredToThink wrote:Ee koji je tebi username a te dodam u prijatelje xD accidentally just deletead all my alerts so...
Also kad vec pricamo o fr, palo mi je na pamet da se malo zanimam i da dizajiram human characters based on my dragons, dal misli neko da je dobra ideja ili ?
zovem se Mirtachu ahahah maštovito
ja sam pred par godina crtla svoje al ne znam crtat pa je to bilo sam za zeku peku
Dr King of the Pamet wrote:aky-mala wrote:Pa postoji paint.... Presaras se markerom I to je to.... Mene zanima konj, ne princ xD
Holstain je isto lepi
Ne ide ti jedno bez drugog to se naplaćuje
A razbolio se
A bio je i trkači konj
Bio je na trkama u Milanu i sve i onda istegnuo tetivu
I onda se nakon par godina razbolio i
umro baš ga nije išlo u životu xd
Kakav gospar takav pes amirite
Dr King of the Pamet wrote:aky-mala wrote:Pa postoji paint.... Presaras se markerom I to je to.... Mene zanima konj, ne princ xD
Holstain je isto lepi
Ne ide ti jedno bez drugog to se naplaćuje
A razbolio se
A bio je i trkači konj
Bio je na trkama u Milanu i sve i onda istegnuo tetivu
I onda se nakon par godina razbolio i
umro baš ga nije išlo u životu xd
Kakav gospar takav pes amirite
TooTiredToThink wrote:Meni ker umro pre dve godine od starosti so i know how that song and dance goes
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests