aky-mala wrote:Ma joj.... Ne sekiraj se... XD
I mojoj okolini, npr, djeca su sad "bitna" tema... Ja nemam djece, nevolim djecu i nikad me djeca nisu privlačila. Većini moje okoline to je tabu tema.... Nedaj bože reci da su djeca bljak. Ali, to je moje mišljenje i moje stajalište sad i nema tog na ovom svjetu tko me može uvjerit u suprotno. Jednog dana, ako ću imat djecu, možda mi se mišljenje promjeni, a možda i ne xD
(samo primjer)
U ovom stadiju mojeg postojanja, najbitnije su mi životinje. I nema onog tko će me uvjerit u suprotno xD
Imaj svoje mišljenje, imaj svoje stajalište, bolje i to nego da si podvodljiva. I apsolutno te potičem da svoje mišljenje i stajalište podijeliš sa drugima (iako im se to mozda neće svidjeti xD). Uvjek će biti netko tko će se složit sa tobom

Joj izvini nisam ovo videla da odgovorim
Inace opet hocu da naglasim da se slazem sa svime ovim
A i meni su deca bljak tbh
Ono cisto da znas da nisi sama u tom stavu xD
I hvala ti na strpljenju <3
Dr. Mirtachu wrote:TooTiredToThink wrote:Koga? Anu? Ona bese igrala wow, zar ne? Jel se jos uvek pojavljuje ovde?
ana sam adopta, ne posta na forum tak da, aky vjv joj se moš javit u pm
A kul sto je jos uvek tu
Cak i ako ne posta vise
Sto kazes, bar joj se mozemo javiti u pm
Dr King of the Pamet wrote:@fizika?
Digla sam ruke od fizike
Zanimljiva je ali me mrzi da ucim
Ne znam da li cu da se prebacujem na neki drugi faks ili da probam da napisem/nacrtam neki strip. Videcu
aky-mala wrote:Nije mi baš hica xD... Imam taj q već hmmm... Godinu, dvije xD
Nego, novo pitanje... Jel itko od vas probao ili kupio c$ tu? Ja neki dan išla probat, I neda mi da kupim direktno sa kartice, moram napravit PayPal, a to nemam i neda mi se zajebavat sa tim... Pa ono, ako netko ima ili imao sličan problem.... Koji savjet je dobrodošao. :3
Ja sam trejdovala c$ za ove easter tokene. Mozda mozes preko tradea da ih dobijes. It seems easier than i thought tbh
Ali pojma nema kako sa direktnom kupovinom