Jubba wrote:*tyka kłodą xD*Sandwitch wrote:TehPirit wrote:Wyprzedziłaś mnie *Tyka ja kijem* -3--tyka patykiem-
-tyka nożem? O_o-
Jubba wrote:*tyka kłodą xD*Sandwitch wrote:TehPirit wrote:Wyprzedziłaś mnie *Tyka ja kijem* -3--tyka patykiem-
Nala_5 wrote:Ino, u nas już teraz, w gimnazjum tak jest. Chociaż pewnie nie w takim stopniu jak w technikum ^^
*Śmieje się niepohamowanie*
A ja jeszcze w 6 klasie w międzynarodowym wygrywałam XD
A Ty, Pir, w jakich wygrywałaś? ^^
Jubba wrote:Jesteś w technikum? o.oInoue93 wrote:Oł yeah oł yeah!
To ja powiem że w technikum matma jest łatwa lecz ciężej dojść do czegoś bo nauczyciele nie uczą już jak w gim. Tam praktycznie sam się uczysz xd
Jubba wrote:*tykana lasem*
Kio <3 wrote:Jej! Dwa odcinki Miecza Prawdy zeszły naprawdę szybko, mimo, że trwają po 40 minut xD
Nala_5 wrote:A mi lekarze dali taką karteczkę, że nie mogę iść do żadnej szkoły, w której odbywają się praktyki i gdzie wymaga się wysiłku fizycznego XD
Miecz Prawdy? o.oKio <3 wrote:Jej! Dwa odcinki Miecza Prawdy zeszły naprawdę szybko, mimo, że trwają po 40 minut xD
TehPirit wrote:Kio <3 wrote:Jej! Dwa odcinki Miecza Prawdy zeszły naprawdę szybko, mimo, że trwają po 40 minut xD
Kiooooooooooo xD Jeszczde ich zarazasz? XD
Jubba wrote:Dlaczego? o.oMiecz Prawdy? o.oKio <3 wrote:Jej! Dwa odcinki Miecza Prawdy zeszły naprawdę szybko, mimo, że trwają po 40 minut xD
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests