Hrvatska *0*

Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文

Re: Hrvatska *0*

Postby Denis. » Mon May 27, 2013 10:28 am

Dr. Mirtachu wrote:a lazes. znam ja ono o tuševima i stolovima ja mislim???
hmm

magdalena je žensko da, a cikoji se ne uvaljuj jer bi ti mogo gurnut jezik u ždrijelo c; iako ploka vec dugo nema. why?
hmHM
moram nikuninu upozorit da si opet došo...hahahahaha

Image
magdalena ima 12 ja mislim, katarina 13, cikoja 14 valjda, a nata 16??
stariji smo od tebe. pozdravi ženu btw.

ne lazeem, sto posto idi pa ju pitaj :P kad sam ja lagao? hm toga se ni ne sjecam, al nvm, nije to nist, ne brini :D

eew fuj, gay je? a taman potpisao onu peticiju protiv gay brakova. makar hajde dok su u 4 zida i dok nemogu posvojit djecu nek ih voda nosi, al da vidim frajere kak mi se bare u parku. bljak :'( cuj to, upozorit, trebaali ste me docekat s intuzijazmom a ne ovak,ni dobar dan. ugl tu neznam jel budem, a i ak budem, bud3m sezonski, po mogucnosti kad nema onog gay cike ;) bez uvrede.
aham, yaay teta u vrticu, again.
e pa necu.
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Foxanna » Mon May 27, 2013 10:29 am

O maj gad pa DENIS SE VRATIO??
LOL TKO SE TEBE NE BI SJEĆAO??

Pa pozz, mislim da me ti više znaš kao Anchy22 nego kao Foxanna. Ne sjećaš me se jer u to vrijeme nisam bila aktivna baš aka spamanje je bilo OVER 9000.
Al' čovječe, nisam očekivala da će se vratiti legenda koja je imala toliko vrijednih petova da su svi od reda bili ljubomorni. xD
Foxanna

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Mon May 27, 2013 10:34 am

@denis- ja fakat ne vjerujem isuse boze. ona je neka elita postala ja mislim?? nismo si vise bliske. haha.

bez brige, cikoja neče dobit djecu
hahahaha
#hamishfeels #thishasnopowerhere #yuhate

molim te budi tu dok ce on bit tu. ja moram vidjet vase razgovore. al nebi mu se reklo da je gay. inače je on vrlo mio i drag.
vidjet češ c;
znaš da još samo dječica uzgajaju pixel pese and ostalo. mi pravi ljudi zabijamo ruke u konjsko dupe i imamo 2 iz anatomije.

niš mogla bi ja sad otič jer nisam radila niš pametno večeras pa su se određeni mrtvi ljudi našli uvrijeđenima. opet.
laku noc denise bilo te lijepo opet vidjeti. ovog puta nam opet ostani! <3

@anna- bilo bi ok da nam i ti ostaneš HVALA<3
mood: tired listening: Of The Night [Bastille] status: happy easter!
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Mon May 27, 2013 10:36 am

Foxanna wrote:
O maj gad pa DENIS SE VRATIO??
LOL TKO SE TEBE NE BI SJEĆAO??

Pa pozz, mislim da me ti više znaš kao Anchy22 nego kao Foxanna. Ne sjećaš me se jer u to vrijeme nisam bila aktivna baš aka spamanje je bilo OVER 9000.
Al' čovječe, nisam očekivala da će se vratiti legenda koja je imala toliko vrijednih petova da su svi od reda bili ljubomorni. xD

Aaa to si ti, sunce te sprzilo, sjecam te se :')
yep oduvijek sam znao kak krast i varat ;) al na kraju sam postao karitas i sve vam dao, sve! vidis mirta, uci od ane, taak me se docekuje, a ne sa "imam traume" & s..stuff
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Mon May 27, 2013 10:37 am

da hvala na jabuci koju sam 31.12. strejdala za UR pesa 2009.
sretan?? xD
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Plok » Mon May 27, 2013 6:10 pm

napokon neko normalan došel
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

Image
Plok

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Denis. » Mon May 27, 2013 7:08 pm

Dr. Mirtachu wrote:@denis- ja fakat ne vjerujem isuse boze. ona je neka elita postala ja mislim?? nismo si vise bliske. haha.

bez brige, cikoja neče dobit djecu
hahahaha
#hamishfeels #thishasnopowerhere #yuhate

molim te budi tu dok ce on bit tu. ja moram vidjet vase razgovore. al nebi mu se reklo da je gay. inače je on vrlo mio i drag.
vidjet češ c;
znaš da još samo dječica uzgajaju pixel pese and ostalo. mi pravi ljudi zabijamo ruke u konjsko dupe i imamo 2 iz anatomije.

niš mogla bi ja sad otič jer nisam radila niš pametno večeras pa su se određeni mrtvi ljudi našli uvrijeđenima. opet.
laku noc denise bilo te lijepo opet vidjeti. ovog puta nam opet ostani! <3

@anna- bilo bi ok da nam i ti ostaneš HVALA<3

znam, a cuj, kad se pocnes druzit samnom. :P

hm, haahtagovi... covjece, kaj se desilo tu? :O

No. :{
Nije ni cudo da imas dva ak mislis da se ruka gura u dupe.. khm, ide u nest drugo, mali konjici ne izlaze iz guzice, da je tako, zvali bi se kakica.

ae.. neznam. al koliko sam skontao ni ana ni plok nisu bili tu i odjednom ozivili? :O
imo sam i ur pesa mogo ti ga dat, al nee ti bi jabuku...
@plok : da, kak si ti izdrzao s njimaa? :P
Denis.

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Plok » Mon May 27, 2013 8:41 pm

bas me nes vuklo da vidim kaj se događa
eh to ti je tajna
What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!
You know, in our lives we are not readers but we are writers, the least we could do is change the ending
Dying means to be gone. And what goes, is not your pain, but your existence itself. But in your mind, you think that you’d have a sense of “nothing” after you die. How can you call that “nothing”? In other words, you don't even have an idea of what death is really like.

Image
Plok

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Dr. Mirtachu » Mon May 27, 2013 9:16 pm

mislim da sam si odgrizla dio zuba jer sam jela pitu
kriste
help me
ImageImageImage
Dr. Mirtachu

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me

Postby Plok » Mon May 27, 2013 9:26 pm

kako mozes odgriznut svoj zub?

Image
Plok

My pets
My items
My wishlist
My gallery
My scenes
My dressups
Trade with me