Rochendil wrote:Oh NAtalja, Natalja. Draga Natalja. Tovarisch, da ti ides u moj razred, odnosno Anin, ti bi vec zavrsila u mentalnoj bolnici. Jasna, Ana i ja imamo preveliku volju za sve te idiote.
LOL ANA. Pavlovic:"Sto ptice imaju kao probavni sustav "
Lea" BLABLABLA, volju..."
PAvlovic: "Imas li ti volju bacit zvaku u kantu?"
mAde my day.
Ima ljudi u mentalnoj bolnici koji su pametniji od idiota u mom razredu
Well of course da ima pametnijih ludaka....
"Ja jesam lud, al NISAM GLUP?"
To je inace iz vica...
Prolazi covek pored ludnice i ispadnu mu srafovi iz tocka od automobila...i sad on, sta ce, pita ludaka koji tu prolazi setajuci kantu kao kuce i ludak mu kaze:
"Pa uzmi po jedan sraf sa ostala tri tocka i zasrafi taj tocak, pa kad dodjes do pumpe kupis jos 4 srafa"
Covek kaze. "Au, bas ti hvala...alio...kako ti je to palo napamet...zar nisi ti lud?"
A ludak ce na to"PA JA JESAM LUD!, ALI NISAM GLUP!"
ahahahahah! lolarum!
Al sreca da niko sem vas nije upoznat u moje puno ludilo, pa cak ni vama nisam sve ispricala...
Uostalom, mocicete da citate o tome kad budem izdala knjigu...doduse, tada ce me verovatno i staviti u ludnicu...BUT ILL ESCAPE, YOULL SEE, FEAR ME. FEEEEEEAAAAAAR MEEEEEEE!!!!
Foxanna wrote:._. Odustala sam od objašnavanja jer su to bile hrpa riječi i zareza bez točki. Ne bi bilo razumljivo da drugi čitaju lol
Hahahah omg koji si ti kujac radio.
Ne, nego kad bih nešto napisala, uvrijedio bi se ili šta li već....
Sorry, Annek,...its my fault tha your all arguing about WoW and DotA...
I am sorry...
I should keep my feels to myself from now on, like i always do, otherwise, they just get me and/or other people in trouble...ohgodimsosorry...
;________;
Uostalom, mogu pitati Lich Kinga, and what he says goes, because i liek him, AND IF YOU PISS OFF THE CRAZY GIRL, YOU ARE DOOMED, SO WHAT WE SAY, GOES, UNDERSTOOD?!
Lolz, shalim se...LOLZ
I dont even have the guts to ask him anyway x3...
*ubije se, zatim se regenira as an Undead General*
Undead me is Undead...
EDIT:
Dr. Mirtachu wrote:hvala magdaleni sto me se sjetila.
ovdje je bura opet vidim.
odo jest sladoled i shoppingirat. smarate.
MIRTEK!
I didn;t think you were there,,,radila sam fiziklu pa sam bila cas tu cas negde drugde...I will always remeber you, Mirtek, chu iz lajk a sister to me! <3