Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Vilkenka » Mon Mar 30, 2015 5:26 am
Fin-chan wrote:Nicoleh10 wrote:*Pojawia się i znika*
Ja też na Pyrkon miałam jechać, ale się nie udało D:
Nikuu! *rzuca się i tula ją mocno*
*Odtula*
Mój telefon to zuo. Nie chce mi niczego ładować XD A dostęp do komputera mam tylko 30min/24h D: Zlitujcie się nad biednym osamotnionym dziecięciem D:
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Nala5 » Mon Mar 30, 2015 5:29 am
Nicoleh10 wrote:Mój telefon to zuo. Nie chce mi niczego ładować XD A dostęp do komputera mam tylko 30min/24h D: Zlitujcie się nad biednym osamotnionym dziecięciem D:
Ponad połowę życia tak miałam, a telefony wtedy raczej nie miały dostępu do internetu. Nie przesadzaj, przeżyjesz xP
-

Nala5
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Vilkenka » Mon Mar 30, 2015 5:37 am
Nala_5 wrote:Nicoleh10 wrote:Mój telefon to zuo. Nie chce mi niczego ładować XD A dostęp do komputera mam tylko 30min/24h D: Zlitujcie się nad biednym osamotnionym dziecięciem D:
Ponad połowę życia tak miałam, a telefony wtedy raczej nie miały dostępu do internetu. Nie przesadzaj, przeżyjesz xP
Pewnie przeżyję (xD), ale co to za dzień, kiedy nie możesz porozmawiać ze wspaniałymi ludźmi z Wylęgarni? I to jeszcze w Wielkanoc, kiedy temat się rozkręca? Toż to przecież dzień stracony!
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me