Cytra & Ithi wrote:A do nas nic. *wygląda ze swojego kąta choć i tak wie, że zaraz się schowa*
Raczej mnie to cieszy..... Łeb mi pęka. Mój brat od 11 zaczął słuchać najpierw Nirvany potem AC/DC, Metallicy.
~Ithi

..
Haudankaivaja wrote:Cytra & Ithi wrote:A do nas nic. *wygląda ze swojego kąta choć i tak wie, że zaraz się schowa*
Raczej mnie to cieszy..... Łeb mi pęka. Mój brat od 11 zaczął słuchać najpierw Nirvany potem AC/DC, Metallicy.
~Ithi
To się tak nie odmienia. T_T
For RP wrote:A za wajas to wymieniasz sie za WC czy za zwierzaki?
Ja narzekam, ale na brak trejdow. Strasznie malo ich dostaje. Cud jak mam 2 dziennie
Haudankaivaja wrote:Haudankaivaja wrote:Cytra & Ithi wrote:A do nas nic. *wygląda ze swojego kąta choć i tak wie, że zaraz się schowa*
~Ithi
To się tak nie odmienia. T_T
Dla wyjaśnienia. xD
Give Me Your Paw wrote:no, niestety tylko jeden był dla mnie fair xD
5404 wrote:Gratuluję, Ushu! *ma ochotę się podpytać, czy gimnazjum, czy liceum, i czy nie przypadkiem takie jedno, do którego chodzi młodzież z całej Polski, ale to by podchodziło pod wyłudzanie danych osobowych* Przedwczoraj się okazało, że dziewczyna, z którą byłam w pokoju na wycieczce i idzie do mojej szkoły jest na CS (Shakuntala, czy jakoś tak... nie chce mi się iść po kartkę, na której mi zanotowała nick).

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest