hhh...lokacija:Los Angeles (na kaucu...xD)
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA...
Mirtachuy ¤ wrote:hhh...lokacija:Los Angeles (na kaucu...xD)
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA...
Zoey wrote:Nemoj tako BuBBili. <3
Jesi čitava?Jesi.
Jesi normalna?Jesi.
Što može biti toliko loše?
Imaš kattu,i nas i obitelj! (ee sad mi je nešta palo napamet pa cu te PM-at)
Zamisli,ima osoba koje nikada nisu upoznale obitelj,koje su invalidi ili imaju drugih psihićkih/fizičkih poremećaja.
Zoey wrote:IMAM SVE BODOVE I PROLAZIM NA ŽUPANIJSKO!!!! Wohoo! =DD
Nessie wrote:Iskreno Karla, ja ne vidim zaš se više trudiš. Mene to nigdje nije dovelo. Pokušala sam fini pristup, pokušala sam bezobrazni i ništa, nikakvi rezultati. -.-''' Sad ću se držat onog najboljeg - odjeb, ignorirat ću vas, boli me ona stvar za vas i vaše probleme, ak tak uživate u samosažaljenju, slobodno, al onda nemojte kukat. "Nećete, ne možete shvatit čak i da vam kažem kaj me muči." Pa dobro, ak ne mogu pomoć, a nikakve utjehe ovak ne pomažu, koji k se onda idete žalit ovdje? Obratite se psihologu ili nekom pa s njim riješavajte probleme. Ne čudi me da su dečki otišli, došli svi tu da se zabavljamo, a ne da slušamo tuđe probleme, i sami ih imamo dosta.
Tak, sad mi je lakše. ^^
Nessie wrote: Zoey wrote:IMAM SVE BODOVE I PROLAZIM NA ŽUPANIJSKO!!!! Wohoo! =DD
Čestitam!:*** Nisam ni sumnjala. A kakvi su zadaci bili? QBasic, Pascal, C++?
Nessie wrote:Vidiš, ja nikad u njemu nisam radila. Cijelu osnovnu školu infa je bila za office, neke osnove html-a, mrvičak Basica i ostalo smo se igrali. Sve kaj sam naučila programirat naučila sam u Petoj.
katturai wrote:Evo,upravo završilo natjecanje iz BASICA.
....
Uuuf......
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests