Naaastępny odcinek! xD
Czyli 14 i zapewne fabuła ruszy od początku ^^'
Czyją historię poznamy teeeraz? ^^ (bo w każdym tzw. rozdziale była opowiadana historia jednego bohatera ^^)
Fou wrote:Iii...!!! Dziewuszka zepchnęła go z mostu! Zdechł!... ... A nie, sorrasy! Nie zdechł, uratowali go (wybuch gazu był, tysiąc martwych, on ocalały, niby z tego wybuchu xD)
Naaastępny odcinek! xD
Czyją historię poznamy teeeraz? ^^ (bo w każdym tzw. rozdziale była opowiadana historia jednego bohatera ^^)
Shera wrote:Fou wrote:Iii...!!! Dziewuszka zepchnęła go z mostu! Zdechł!... ... A nie, sorrasy! Nie zdechł, uratowali go (wybuch gazu był, tysiąc martwych, on ocalały, niby z tego wybuchu xD)
Naaastępny odcinek! xD
Przypomina mi to opowiadania mojej koleżanki z podstawówki, która wprowadzała od cholery postaci, a na końcu wszystkie uśmiercała xd
Fou wrote:Shera wrote:Fou wrote:Iii...!!! Dziewuszka zepchnęła go z mostu! Zdechł!... ... A nie, sorrasy! Nie zdechł, uratowali go (wybuch gazu był, tysiąc martwych, on ocalały, niby z tego wybuchu xD)
Naaastępny odcinek! xD
Przypomina mi to opowiadania mojej koleżanki z podstawówki, która wprowadzała od cholery postaci, a na końcu wszystkie uśmiercała xd
Buahahahaha haahahaahaaa... Zsikam się ze śmiechu XDDD
Nie no, żartuję xd
Chyba sama tak zrobię! xD
Skotadia wrote:*a ona chce zabić kogoś w Władcy Piłeczek*
Shera wrote:Skotadia wrote:*a ona chce zabić kogoś w Władcy Piłeczek*
Nie mnie *Chowa się za Fou*
Fou wrote:Shera wrote:Skotadia wrote:*a ona chce zabić kogoś w Władcy Piłeczek*
Nie mnie *Chowa się za Fou*
Ciebie tam nie ma, Gadzino! xD
Users browsing this forum: Viktorya.Tor and 1 guest