lufik12 wrote:ona už byla u veterináře 2x právě...dneska jede potřetí už...páč sejí nato bude dívat ortoped a říkali že jí budou možná mset sežroubovat tu nohu
Lexi - smudlinka wrote:Frisco wrote:Lexi - smudlinka wrote:Též bych měla o tu hru zájemPokud to teda neni prohližečová hra ... o taký moc zájem nemám
není to prohlížečová, nebojodkaz: http://www.wolfquest.org - tam je všechno (akorát v angličtině, ale to snad neva - hra je celá v angličtině)
Čoveče Frisco moc děkuju za gameskuVůbec neva že je engliš <-- s tim problém nemám (a berušce budu překládat
)
Lucytthesimss wrote:nemám ráda kočky ale taky nemám ráda když zvířata trpí...
WQ jsem hrála ale nechápu to xDD
Frisco wrote:Lucytthesimss wrote:nemám ráda kočky ale taky nemám ráda když zvířata trpí...
jak můžeš nechápat takovou lehkou hru (nic proti tobě)... však možná až si přečteš ten návod tady v topicu, tak pochopíš...
Lucytthesimss wrote:Frisco wrote:Lucytthesimss wrote:nemám ráda kočky ale taky nemám ráda když zvířata trpí...
jak můžeš nechápat takovou lehkou hru (nic proti tobě)... však možná až si přečteš ten návod tady v topicu, tak pochopíš...
neumím anglicky...xD
Lucytthesimss wrote:neumím anglicky...xD
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests