Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by your conscience » Wed Feb 11, 2015 11:17 am
Nie żebraj, to nic nie da, prędzej wyprowadzisz jezioro na spacer ;; Póki sama nie stwierdzę że chcę coś narysować łatwiej mnie zniechęcić niż cokolwiek innego. Dlatego też nie rysuję na zamówienie, z cichą nadzieją, że kiedyś mi przejdzie XD"
was a time i meant something here now i'm only in it for the oekaki
extroverted but not that comfortable talking with people only dm me if you don't do small talk i hate that send me a stupid meme instead
-

your conscience
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Vilkenka » Thu Feb 12, 2015 9:02 am
Fin-chan wrote:osoby które chcą pocztówkę niech napiszą na pw.
i pytanie: któraś zajełaby sie moim kontem na CS i FR jak mnie nie będzie? nie chcę eventu stracić ;a;
Ja mogę się zająć, ale w ventach dobra nie jestem (mogę się zając tylko gathering)
A napiszę jutro, bo teraz idę już spać <3
W.I.P
-

Vilkenka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Fin-chan » Thu Feb 12, 2015 9:30 am
Nicoleh10 wrote:Fin-chan wrote:osoby które chcą pocztówkę niech napiszą na pw.
i pytanie: któraś zajełaby sie moim kontem na CS i FR jak mnie nie będzie? nie chcę eventu stracić ;a;
Ja mogę się zająć, ale w ventach dobra nie jestem (mogę się zając tylko gathering)
A napiszę jutro, bo teraz idę już spać <3
Niku, ja robię tylko gathering i bonding z familiarami. Nie umiem i mi się nie chce walczyć w colli
no i możesz mi kliknąć i wykluć gniazdko w piątek i sobotę (chyba na sobotę jest termin)
-

Fin-chan
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me