Foxanna wrote:Hvala Nessie! Znam da se najbolje uči vježbanjem, al' više ću poluditi jer....ne znam. Moram krenuti u nekom smjeru, da sam više zadovoljna s tim što radim i da mi napreduje stil. A nemam pojma šta da crtam pa sve ode k'vragu ._.
Stalno si mislim da se bolje prihvatim pisanja jer mi očito to više ide, aL' HOĆU CRTATI SVOJE LIKOVE I RADITI LIJEPE STVARI I ARGH UNIŠTAVAM SI ŽIVOT. Ne znam šta je teže, tradicionalno ili digitalno. A digitalno je tako krasno ;0;
I ajme znači taj tvoj biljni prijatelj <333 ;A; Prekrasna je omg how do you do that.
((Ugl. da haha neću ja raditi art shop, nisam na tom levelu........))
Hmmm meni osobno je najveca motivacija gledat tudje radove i trazit dijelove koji mi se svidjaju (odabir boja, nacin na koji stiliziraju odredjeni dio tijela, nacin bojanja itd.) i probat se sjetit to iskoristit iduci put kad crtam. Cini se kontraproduktivno buljit u tudje radove po cijele dane, al visual library je jednako vazan kao i muscle memory koji dobijes praksom. I ono sto me najvise moze zbedirat je kad imam previsoka ocekivanja od crteza kad tek pocnem s njim. Bolje je ic chill i ak ispadne nes, oke, ak ne, posaljes za u tri tratincice i bok.
I duso, RADI KAJGOD TE CINI SRETNOM.
Sta se tice digitalnog i tradicionalnog, sve ovisi o navici. Ak si navikla na papir i olovku, tablet ce biti prepreka u pocetku, al isto vrijedi i obrnuto.
Biljkica zahvaljuje na komplimentu. Zrtvujem tri kockice cokolade tabletu svake srijede.
@Ciki - hvala na pozivu, al nije to za mene, sam se vi zabavljajte ^^