Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by gone goodbye » Sun Oct 28, 2012 9:08 am
Dr. Mirtachu wrote:ja ionako na ovom laptopu nemogu otic u gmail jer mi je mail glupav D:
al posalji pa cu citat prek moba...
posalji...ak nades...
*vjetar manijakalno zapuše
ja: Mislim da vise nismo u Kanzasu...
tata: LOL
Evo,snadjoh se...samo sada to click 'send' i gotovo...unkess my e mail fails me...again x3
-
gone goodbye
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Dr. Mirtachu » Sun Oct 28, 2012 9:19 am
kao sto rekoh; nemerem. jer je laptop glup. i samo mi na kompjuteru priznaje sifru za gmail acc...
._.
seriouslly. wth laptop.
oke, puše, ja imam gro super ideja za Tesla fan fiction ali mi je doma na drugom laptopu ;3; I just want to watch The End of Journey and drink vanilla/strawberry tea. and then die.
-

Dr. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by gone goodbye » Sun Oct 28, 2012 9:22 am
Dr. Mirtachu wrote:kao sto rekoh; nemerem. jer je laptop glup. i samo mi na kompjuteru priznaje sifru za gmail acc...
._.
seriouslly. wth laptop.
oke, puše, ja imam gro super ideja za Tesla fan fiction ali mi je doma na drugom laptopu ;3; I just want to watch The End of Journey and drink vanilla/strawberry tea. and then die.
NUUUUUUUUUU DUN DIE! I NEED YOUR AWSOMENESS!
X3
Sorry...zaboravih sta sve kompjuteri rade da bi nas nervirali x3
E...oces da napravimo temporary one on oone rp...o necemu...da nam nebude dosadno...mozda kroz PM?
Bleh...x3
-
gone goodbye
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Dr. Mirtachu » Sun Oct 28, 2012 9:27 am
-okay, Mirta complains how DT is not her father; part 400.
oh God why. sad. oču pisat taj fan fiction. jer je tamo oko 7-8 ujutro. i jedemo doručak. i sprdamo se s Dalecima. i jedemo neki odvratni kornfleks. i ja pricam o gledanju u nocno nebo. i pravim debila od sebe. on me gleda ko da sam luda. HALP MEEE.

fan fiction otac wrote:Lijepo je da si ti teenagerka, ali daj se probaj ponasati bar trunkicu normalno.
I JUST CAAAAAAAAAAAAAAAN'T!

rp...o cemu...? *smrc
-

Dr. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by gone goodbye » Sun Oct 28, 2012 9:32 am
Dr. Mirtachu wrote:-okay, Mirta complains how DT is not her father; part 400.
oh God why. sad. oču pisat taj fan fiction. jer je tamo oko 7-8 ujutro. i jedemo doručak. i sprdamo se s Dalecima. i jedemo neki odvratni kornfleks. i ja pricam o gledanju u nocno nebo. i pravim debila od sebe. on me gleda ko da sam luda. HALP MEEE.

fan fiction otac wrote:Lijepo je da si ti teenagerka, ali daj se probaj ponasati bar trunkicu normalno.
I JUST CAAAAAAAAAAAAAAAN'T!

rp...o cemu...? *smrc
Oh, i need to go to Reah...to cure my obbsesion over Captain Jackie Sparrow <3<3<3 x3
A sto se tice rp-a...ne mogu...sorry...malo pre mi mama kaze da moram da ucim istoriju...ali...ako naucim istoriju rano, mozemo rp-at...o...bilo cemu...samo, na zalost, ne o Doctor Who, posto se ne razumem u to...nikada nisam stigla da odgledam Dr. WHo-a...ali snimicu s interneta pa cemo, kada se budem naucila o njemu, moci da rp-amo...but not now
Sada mozemo o...er...vukovvim? Jednorozima x3 Im just muttering random words that come to my mind x3
-
gone goodbye
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by min yoongi » Sun Oct 28, 2012 9:32 am
meh.
moran replyat na par rpova al je ovaj xbox tako addictive da je to nemoguce .-. (xbox evolution, ne 360... nazalost xD)
HELPPPPPP MEEHHH D:
@Sagita; NATAAAAA *glomps*
@Doc.; i know that feel bro... tako mene lupi ideja za code geass ff na zemljopisu, ja pocnen fangirlat, pa posto neman di zapisat dodjen doma i zaboravin sta san tila napisat .-.
NEMOJ CRKNIT OVAJ TOPIC NE BI BIJA ISTI BEZ NASEG TAJM LORDA D':
i daj kad si vec tu jel mi mos dodat malo caja? grlo me zajebaje cili dan... .-.
╔═════════════════════╗║
║
║
║
║
║
║
kate ◍ enfp ◍ she/they
taurus sun ◍ aquarius moon ◍ leo rising
neka sjaji noćas
put do tvoje luke
i daj mi svoje ruke