Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Rinya » Fri Feb 14, 2025 7:16 am
Lolitey wrote:Moim nowym hobby jest spędzanie godzin w moich itemach i zwierzakach, aby odszukać wszystkich wzajemnych inspiracji i je ze sobą połączyć.
Żeby to nie było całkowicie bezsensowne musiałam gdzieś się tym podzielić, więc padło na was XD
~ Zapraszam do podziwiania ~Jak już mi się znudzi szukania to niektóre zestawy sobie ubieram, hehe.
Popatrzyłam sobie na grupę i to jest super pomysł na osobną kolekcję. <3
Podziwiam wytrwałość!
Kiedyś robiłam tak z samymi animal eggs, później je wrzuciłam na jednego zwierzaka, a później już zrezygnowałam bo za dużo ich było. xD
“ If you make a promise, you keep it, if you make a mistake, you apologize...
Dᴇғᴇɴᴅᴇʀ ᴏғ Cʜɪʟᴅʜᴏᴏᴅ Dʀᴇᴀᴍs
And if you give someone a dream, you defend it to the end... ”▫ trades ▫ charas ▫ my precious ▫
-

Rinya
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Peitho » Fri Feb 21, 2025 8:31 pm
Rinya wrote:Lolitey wrote:Moim nowym hobby jest spędzanie godzin w moich itemach i zwierzakach, aby odszukać wszystkich wzajemnych inspiracji i je ze sobą połączyć.
Żeby to nie było całkowicie bezsensowne musiałam gdzieś się tym podzielić, więc padło na was XD
~ Zapraszam do podziwiania ~Jak już mi się znudzi szukania to niektóre zestawy sobie ubieram, hehe.
jeju, szanuję za cierpliwość

≽^•⩊•^≼
Hello!
Have a nice day!

-

Peitho
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Modliszka » Sun Feb 23, 2025 5:17 am
Lolitey wrote:Moim nowym hobby jest spędzanie godzin w moich itemach i zwierzakach, aby odszukać wszystkich wzajemnych inspiracji i je ze sobą połączyć.
O ja cię, ale to urocze! W sumie nawet nie wiedziałam że te pluszaki-nietoperze też mają swoje odpowiedniki w zwierzakach :0 Myślałam, że tylko z animal eggs tak jest
I'm collecting spiders and snakes, feel free to create a trade if you want to get rid of them!Shout-out to my amazing friend group:
Andgora, Zvpa, Niedorzeczny, Defka, Alexssketch and Adzikonator <3

Looking for this baby lion - Can offer
400C$ or pets, please send me an offer, thank you!
-

Modliszka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Shetanka » Mon Mar 03, 2025 7:54 pm
O ja, ale super kolekcja, brzmi jak mega odprężające zajęcie

Klaudienne wrote:Klaudienne wrote:Cześć, już od jakiegos czasu w ogóle nie zaglądam tutaj na CS, w zwiazku z tym zdecydowałam sie opróźnić konto, wiec chciałabym rozdać chociaż trochę - takze wysyłajcie do mnie oferty (nie sugestie) i powybierajcie może na razie po max 30 sztuk?
Hej, przypominam tylko, że wciaz zostało mi wiele petów i itemków do rozdania ^^ Kto pierwszy, ten lepszy. Moze max 30 petów/itemów w jednym trade, jak juz zatwierdzę, to mozna wysyłać kolejną. Pozdrawiam serdecznie!
Wysłałam trade <3
A w ogóle wpadłam tu powiedzieć, że widzę, że to te lampki z lawą, ale moje pierwsze skojarzenie było inne... xD
Pet's name: Babette
Adopt virtual pets at Chicken Smoothie!
-

Shetanka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by SemiSea » Sun Apr 20, 2025 10:41 pm
Wesołych Świąt! 🐇🥚🐣🐥🐣🐥🥚🐇
Dziwnie było zobaczyć język polski na stronie po angielsku.. odzwyczaiłam się XD
Sharing is Caring»»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ►
Would you like to join
CS community?
Take part in events or givaways? Maybe you need a help with some things?
Join 𝑳𝑪𝑻𝑺 on 𝕯𝖎𝖘𝖈𝖔𝖗𝖉!Here you can get to know more about this community on forum:
Here you can join Discord: 𝕯𝖎𝖘𝖈𝖔𝖗𝖉»»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ► »»ᅳᅳᅳᅳᅳ►

-

SemiSea
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me