Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by Foxanna » Fri Jun 14, 2013 8:21 am
Sretan rođendan sa zakašnjenjem, Maggs! ^^'
I mi isto imamo tri sata, samo ne idemo popodne već u 10 i 45. BIologija/kemija, matematika i tjelesni. Ajme, rado bih vam pričala o svojoj situaciji, ali sam preumorna. Neda mi se. Call me lazy, I don't care. Umorna sam više od ove škole i od ovih kretena iz razreda. I just wanna fall asleep and never wake up again.... Ok možete me buditi 12. listopada. Povremeno isto. xD
@Katarina: I feel you, sis. ;_;
Kako sam? Ne mogu reći da sam loše, ali bit' će bolje kada sutrašnji dan završi. Neda mi se na veselicu, a nikako ni na prskanje/špricanje ujutro. >_> Pokupit ću hranu na veselici i otići LOL. Prosjek? 4.6 ili tako nešto. I naravno da netko ide na popravni, svake godine imamo takvih....
Ugl. da jako sam naživcirana i sama sam si kriva. Malo. Jako malim dijelom. >-<
-

Foxanna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Dr. Mirtachu » Fri Jun 14, 2013 8:24 am
um ciki to su pokemoni.................
anna molim te pomozi mi ti ziher znaš koja je to epizoda<333
aaaaaaa nene. odi se najest tam i dodi tu partijaj s nama. iako mene vjerojatno nece bit jer cu ic pit negdje. oops.
#odmetnik #bada$$ #zagrebačkaelita
bravo! ^^ ja mislim da je i meni u 8. bio prosjek 4.6...
shh ne se živcirat oko pizdarija. *kaže osoba koja živčani jer nemre zavrsit quest na igrici
aaa ja ne gledam al gleda frendica moja. lol.
-

Dr. Mirtachu
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
-
by božemprosti » Fri Jun 14, 2013 8:29 am
dabogda ti koji idu na popravni padnu razred
ZAKLJUCENA PETICA IZ NJEMACKOG
FACK YEAS
mirta, ja sam ti ful pro pokemon fan...................................................
dark, ja sam moonlywolf, na EUW
prebaci se tamo
tamo su igraci puno bolji
na EUNE poljaci samo, fuj. ne znaju igrati
fuj
-

božemprosti
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Foxanna » Fri Jun 14, 2013 8:30 am
Aw, haj Dark! ^^
Hjoooj, odmah sam shvatila da su Pokémoni zbog stila crtanja, al' da me ubiješ nezz koja je to točno epizoda. >-< Rekla bih neka is prve/druge sezone, ali nisam sigurna.
Dap, pogledala sam, to je Kanto tj. prva regija! Ali da me ubiješ, mislim da ovo nisam gledala?? Sjećala bih se da je nekog malog odgojila Kangaskhan.

Al' pitat ću brata hahah, možda se on sjeća. Ipak, nisam imala ni 7 godina kada smo gledali te najstarije epizode. ^^"
-

Foxanna
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me