Discussion in other languages - Deutsch • Español • Français • Italiano • Nederlands • Polski • Русский • Svenska • 日本語 • 中文
by bibz » Mon May 13, 2024 2:38 am
Ech, szkoda! Ale, z drugiej strony, dziwię się, że CS przetrwał tyle lat. Taki jest teraz wybór gier on-line i innych portali, że tutaj to chyba ludzi bardziej nostalgia trzyma, nie?
Ja.. hmmm. Byłam w bardzo złym miejscu psychicznie i dużo perturbacji życiowych przeszłam. To tak najogólniej ujmując. Teraz jest ok, stabilnie. :)
Było mi tu tak dobrze i zawsze sobie ceniłam znajomości, które tutaj stworzyłyśmy, dlatego mam wyrzuty sumienia, że gdzieś tak po prostu zniknęłam.
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że Ty tu się jeszcze kręcisz. :)
PS Bawi mnie, że tu są ciągle te same emotikony co x lat temu. XD
-

bibz
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Modliszka » Mon May 13, 2024 2:41 am
O, temat wrócił do żywych, niemożliwe xD
A o jakim discordzie mowa? Bo ostatnio odgrzebałam jeden czikenowy który całkiem dobrze się trzyma i jest aktywny
I'm collecting spiders and snakes, feel free to create a trade if you want to get rid of them!Shout-out to my amazing friend group:
Andgora, Zvpa, Niedorzeczny, Defka, Alexssketch and Adzikonator <3

Looking for this baby cheetah - Can offer
450C$ or pets, please send me an offer, thank you!
-

Modliszka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Rinya » Mon May 13, 2024 3:08 am
@bibz
Niby przychodzą nowe osoby ale w sumie system cs jest bardzo mało przyjazny dla nowych, którzy chcieliby mieć pełną kolekcję. Bo... no bez wydania kasy brzmi to jak bardzo żmudna robota...
Cieszę się, że jest stabilnie. ;; To najważniejsze.
;; ❤️
Głównie trochę dlatego tutaj wciąż jestem, mając nadzieję, że ktoś z tej pierwszej ekipy się jeszcze odezwie aby go przejąć. Bo nowych to tutaj nie widziałam ohoho.
@Modliszka
Nie no, to tylko temat na ogólnym dsc, na który się stąd przenieśliśmy małą ekipą. XD
“ If you make a promise, you keep it, if you make a mistake, you apologize...
Dᴇғᴇɴᴅᴇʀ ᴏғ Cʜɪʟᴅʜᴏᴏᴅ Dʀᴇᴀᴍs
And if you give someone a dream, you defend it to the end... ”▫ trades ▫ charas ▫ my precious ▫
-

Rinya
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me
by Modliszka » Mon May 13, 2024 4:40 am
Mam wrażenie, że więcej nowych osób by przyszło, gdyby widzieli że wątek jest częściej użytkowany. Ja w sumie go znalazłam zupełnym przypadkiem, tak to nawet nie wiedziałabym że istnieje xD. Może to też jest kwestią, że ludzie nie wiedzą że coś takiego jest. Gdyby podlinkować na profilach ten wątek to może by i ożył za jakiś czas. Bo na razie to trochę jak dźganie patykiem zdechłego gołębia xD
I'm collecting spiders and snakes, feel free to create a trade if you want to get rid of them!Shout-out to my amazing friend group:
Andgora, Zvpa, Niedorzeczny, Defka, Alexssketch and Adzikonator <3

Looking for this baby cheetah - Can offer
450C$ or pets, please send me an offer, thank you!
-

Modliszka
-
- My pets
- My items
- My wishlist
- My gallery
- My scenes
- My dressups
- Trade with me