wao, dostałam ostrzeżenie za użycie słowa oznaczającego rzucenie pracy w kąt :v
najs...
nie ma co tu pisać bo dla nich wszystko brzmi źle, kek
najs...
Fin-chan wrote:wao, dostałam ostrzeżenie za użycie słowa oznaczającego rzucenie pracy w kąt :v
najs...
Gochna wrote:A co do Genshina, czuję się jak ten pies z obrazka "This is fine", z wszystkimi osobami dookoła mnie grającymi w Genshin Impact, podczas gdy ja sama wolę grać w Guild Wars 2, i gram od 7 lat. XD
Fou wrote:Gochna wrote:A co do Genshina, czuję się jak ten pies z obrazka "This is fine", z wszystkimi osobami dookoła mnie grającymi w Genshin Impact, podczas gdy ja sama wolę grać w Guild Wars 2, i gram od 7 lat. XD
Ale jak to tak beze mnie?!![]()
Musszę wrócić do GW2, ponoć dali go na steamie teraz, więc powinno trochę ludzi dojść o:
Gochna wrote:Fou wrote:Gochna wrote:A co do Genshina, czuję się jak ten pies z obrazka "This is fine", z wszystkimi osobami dookoła mnie grającymi w Genshin Impact, podczas gdy ja sama wolę grać w Guild Wars 2, i gram od 7 lat. XD
Ale jak to tak beze mnie?!![]()
Musszę wrócić do GW2, ponoć dali go na steamie teraz, więc powinno trochę ludzi dojść o:
Ano dodali na Steama, ale podobno jakieś problemy były na starcie i tylko około 5000 w dzień pre4miery na steamie grało XD
No i tylko nowe konta mogą grac na steamie, nie zalogujesz się jus istniejącym.
Mnie to ani ziębi, ani grzeje, ja gram przez oryginalny launcher, i tyle. XD
Fou wrote:Granie przez steama to za dużo zachodu xd
Mało ludzi w sumie pewno też dlatego, że kto już chciał grę wypróbować, to raczej wypróbował i gra, dużo img raczy raczej ta "premiera" nie przyniosła xd
Unheimlich wrote:Czy mi się wydaje, czy w tym roku dropy banner pets są tragicznie niskie x__x?
Gochna wrote:Unheimlich wrote:Czy mi się wydaje, czy w tym roku dropy banner pets są tragicznie niskie x__x?
*złapała 5 zielonych i 2 czerwone ale ani jednego nowego*
Tak że ten. XD
Users browsing this forum: Amazonbot [Bot] and 4 guests